Tochitura de porc

de marcela1979 in Porc, 21 Mar 2011 | 12780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr carne de porc
  • 1 rinichi
  • 1 inima
  • 300 gr ficat de porc
  • vegeta,piper
  • pasta de rosii
  • ulei sau untura
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • 5 catei de usturoi
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc:

Se curata ceapa,se taie pestisori.Intr-o cratita se incinge ulei sau 2 linguri de untura si se adauga ceapa la calit.Ardeiul se taie feliute si se pune peste ceapa.Carnea si organele se taie cubulete si se adauga in cratita sa se caleasca ,apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand toate sunt fierte se adauga vegeta si piper si pasta de rosii si se mai lasa sa dea cateva clocote.Se adauga usturoiul pisat si putin busuioc .Se serveste cu pireu de cartofi si cu salata de rosii si castraveti sau cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

marcela1979 1

29.03.2011, 08:24

multumesc fetelor,motan,bucataras

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2011, 08:31

la multi ani carla azi noapte chiar te-am visat, gateai ceva la o masina speciala

marcela1979 1

29.03.2011, 08:39

multumesc dana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]