Tochitura de rinichi -varianta mea!

de ionela2682 in Porc, 11 Iun 2011 | 7697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rinichi de porc
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • sare,piper
  • cimbru
  • 2-3 catei usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de rinichi -varianta mea!:

Ceapa se caleste in putin ulei,se vor adauga rinichii taiati cubulete,se tin pana se rumenesc putin

-se adauga rosia data pe razatoare,se adauga usturoiul,sarea si piperul,cimbrul,se tine pana scade putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de rinichi -varianta mea!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa- reteta video