"Topala alba" cu mamaliguta

de alinutzika in Porc, 9 Aug 2011 | 14626 vizualizari

 

Asa i se spune la noi: "topala alba". Poate datorita culorii. Se face doar in apa in care a fiert carnea... E delicioasa!!!

 

INGREDIENTE

  • costita de porc afumata
  • carnat afumat
  • faina de grau (puneti pentru fiecare persoana cate o lingura cu varf de faina)
  • lapte (depinde de cantitatea de faina)
  • sare, piper, vegeta
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Topala alba" cu mamaliguta:

Pentru a prepara "topala alba" cu mamaliguta se pun costitele si carnatii taiati bucati potrivite la fiert. Se face o ingrosala din faina si lapte (dupa numarul de persoane). Cand carnea e fiarta, se ia din oala intr-o farfurie, iar apa in care au fiert se strecoara si se pune din nou la fiert, adaugand cu grija ingrosala de faina. Se fierbe bine si se condimenteaza dupa gust. Se adauga si patrunjel verde tocat, dar eu nu am pus ca era prea tarziu ca sa ma mai duc pana in gradina..:))

Se serveste cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Topala alba" cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

COMENTARII (17)

alinutzika 1

09.08.2011, 22:36

Si bunicii mei tot de acolo sunt, Lilik !!!

mamaieelena 1

11.08.2011, 06:53

buuuunn

ionela2682 1

11.08.2011, 13:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza la cuptor cu costita de porc