Tort cu crema de banane

de ala_oancea in Torturi, 2 Noi 2009 | 26659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 80 gr fulgi de cocos
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura cacao
  • 2 banane
  • 200 ml frisca lichida
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de banane:

Se bat albusurile spuma cu zaharul. Se imparte compozitia in doua. Intr-o jumatate sa adauga cocosul, in cealalta faina si cacaoa. Se coc cele doua blaturi si se lasa sa se raceasca.
Bananele se fac piure cu robotul, adaugand si vreo 2-3 linguri de frisca lichida. Restul de frisca se bate cu mixerul si se imparte in doua. Intr-o jumatate se adauga piureul de banane si zahar pudra dupa gust si se mixeaza bine. Se toarna crema peste blatul de cacao, se pune peste crema blatul de cocos si apoi se orneaza cu restul de frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort "la metru"