De fapt acest asa zis tort este o prajitura; de Florii fiind ziua nepotelei mele,am zis sa fie tort;reteta nu este ceva deosebit,mai bine zis eu nu am avut nici un merit pentru ca am fost presata de timp,am fost si racita,iar cum magazinul este foarte aproape,m-am descurcat;am avut emotii pentru ca a fost pentru prima data cand am imbracat o prajitura cu martipan insa,nu mi-am imaginat cat este de usor;
Acum daca am terminat introducerea,vreau sa urez tuturor bucatarasilor(de la mic la mare) SARBATORI PASCALE PLINE DE LUMINA IN SUFLET,IN INIMA,CU MULTE BUCURII,REALIZARI IN TOT CE V_ATI PROPUS,SANATATE,SI FERICIRE IN MIJLOCUL CELOR DRAGI IAR IEPURASUL SA VA ADUCA DARURI FRUMOASE!!!!
Am facut cele doua creme dupa instructiunile de pe plic,am facut sirop din zahar,2cani cu apa si esenta de migdale apoi am intercalat foile insiropate. Pe foaia cu vanilie am pus crema cu ciocolata,deasupra am presarat pudra de migdale,pe foaia cu cacao am pus crema cu vanilie si la fel pudra de migdale;ultima foaie nu trebuie sa fie insiropata,altfel nu se prinde martipanul;am framantat in palme acest martipan sa fie mai moale,am presarat pe masa zahar pudra si am intins o foaie cu sucitorul;am asezat-o cu grija pe prajitura,am finisat-o apoi am ornat deasupra cu trandafiri.