Tort de mamaliga cu ciuperci si carnat

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 4 Dec 2010 | 7507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g malai
  • 700 ml apa
  • 200 g ricotta
  • 200 g telemea
  • 2 cepe medii
  • 400 g ciuperci
  • 2 carnati taiati feliute
  • parmezan ras
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de mamaliga cu ciuperci si carnat:

Punem la fiert apa pentru a face mamaliga. In acest timp noi pregatim umplutura: calim o ceapa mica taiata marunt si apoi ciupercile. Dupa ce le calim le dam la o parte de pe foc. Punem sare si piper si amestecam.In alta tigaie calim o ceapa taiata solzisori si apoi adaugam carnatii. Ii prajim si ii dam la o parte de pe foc.Luam un vas termorezistent si il ungem cu unt. Punem primul strat de mamaliga, apoi jumatate din ciuperci amestecate cu jumatate din ricotta, peste un strat de ciuperci calite simple, iar peste acestea un strat de telemea.Punem inca un strat de mamaliga, carnatii, restul de ricotta, apoi inca un strat de telemea. Terminam cu un strat de mamaliga.Dam la cuptorul preancalzit la 200°C pentru 15-20 minute. Cand este gata preasaram parmezan ras sau telemea, imediat cum o scoatem din cuptor.
Vom servi tortul de mamaliga cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de mamaliga cu ciuperci si carnat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor