Tort Fluture

de gamilici in Torturi, 24 Apr 2012 | 7577 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt

Crema

  • 300 g nutella
  • 250 g mascarpone
  • 50 g frisca

Sirop

  • 1/2 cana apa
  • 3/4 cana zahar
  • esenta de rom (optional)

Decor

  • m&m;haribo, etc. (dupa imaginatie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Fluture:

Blat

Se separa albusurile de galbenusuri.Se amesteca cele din urma cu zaharul.Se bat spuma albusurile,se adauga galbenusurile, faina si praful de copt.Se coace intr-o forma rotunda.

Crema

Se amesteca toate ingredientele,daca e necesar se mai poate adauga frisca sau mascarpone pentru a nu fi prea dulce.

Sirop

Se fierbe apa cu zaharul pana e topit, se adauga esenta de rom si se lasa la racit.

Asamblare

Blatul rotund se taie dupa imaginea de mai jos,apoi pe mijloc.Se insiropeaza si se adauga crema,apoi se acopera cu cealalta parte de blat.Dupa se orneaza cu crema ramasa,m&m,haribo si alte jeleuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Fluture" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Fluture