Tort Lepa Brena

de cristina1985 in Dulciuri, 23 Ian 2015 | 6672 vizualizari

COMENTARII (5)

Teo 1

23.01.2015, 22:33

Imi place!si fiindca sunt prima,imi iau o portie mai mare!

MotanLaOale 1

24.01.2015, 11:07

Rocsi 1

24.01.2015, 22:23

Imi place!

cristina1985 1

24.02.2016, 15:42

Daca vi se taie crema, adaugati 2-3 lg cacao si amestecati.Isi va reveni,dar va iesi mai inchisa la culoare.

cristina1985 1

24.02.2016, 15:45

Eu am facut tortul cu pudra de roscove,dar am incercat si cu cacao. Este mult mai bun cu cacao de calitate .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]