Tort racoros cu iaurt

de Aliii in Torturi, 4 Iul 2013 | 5417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de piscoturi
  • zeama din compot
  • coaja rasa de lamaie
  • 500 ml frisca lichida
  • 500 ml iaurt
  • esenta de vanilie
  • 1 cana zahar pudra
  • 2 pliculete de gelatina
  • zeama de lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort racoros cu iaurt:

Pui gelatina la inmuiat intr-un pahar cu apa.Bati frisca lichida si o dai putin la rece.Apoi mixezi frisca cu zaharul si cu gelatina topita.La sfarsit incorporezi esenta de vanilie,zeama de lamaie coaja rasa de lamaie si iaurtul.

Inmoi piscoturile in zema din compot si imbraci cu ele peretii unui vas.Umpli cu crema de iaurt.

Dai prajtura la rece pentru 12 ore,dupa care rastorni si poate fi servit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort racoros cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort simplu