Tortulet Diplomat cu piscoturi

de maria_claudia in Torturi, 13 Sep 2010 | 8075 vizualizari

 

Acest tortulet l-am facut tot ptr ziua lui Robert poate va intrebati de ce am facut doua dar cum el adora tortul diplomat m-am gandit sa-i fac unul.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 200ml lapte,
  • 500ml frisca lichida,
  • 20gr. gelatina,
  • 16 linguri zahar,
  • un compot ananas
  • piscoturi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet Diplomat cu piscoturi:

Ouale cu laptele si 6 linguri de zahar se pun la foc mic, amestecand continuu.Cand este de consistena unei smantani groase, se da deoparte si se adauga imediat gelatina.Se lasa la racit.

Prepari frisca:smantana lichida se mixeaza cu 10 linguri de zahar si zaharul vanilat, apoi se adauga in crema de oua bine racita  impreuna cu ananasul taiat bucatele.

Piscoturile insiropate in zeama de la compot se aseaza intr-o tava detasabila care a fost tapetata cu celofan.Compozitia se toarna peste piscoturi si se lasa la racit 6 ore, se orneaza cu frisca si fructe dupa preferinta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet Diplomat cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]