Este cea mai si cea mai si cea mai ciocolatoasa prajitura de ciocolata pe care am mancat-o vreodata!!! Reuseste sa te incante pe deplin!
1. Incalziti cuptorul la 170 grade. Tapetati cu hartie pergament o tava de copt, sau o tava de chec( cum doriti).
2. Puneti la mixer toate ingredientele, mai putin apa fierbinte.
3. Mixati totul pana compozitia pana devine o crema spumoasa.
4. Treptat incorporati apa fierbinte( din mai multe reprize).
5. Puneti totul in tava pregatita.
6. Cu o furculita faceti urme adanci in mijlocul prajiturii, apoi nivelati frumos peste tot.
7. Coaceti vreme de 45- 50 de minute, sau pana prajitura se intareste bine.
8. Raciti prajitura pe un gratar.
9. Serviti cu sos de ciocolata deasupra.
Sosul de ciocolata:
Pe foc intr-un ibric, punem putina apa ( cateva linguri, 2-3), topim ciocolata si adaugam si nutella. Amestecam si daca mai este nevoie subtiem cu inca putina apa.
Servim cu mare placere!