Urzicute scazute

de lili in Mancaruri de legume, 25 Aug 2010 | 9022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • urzici
  • faina
  • usturoi
  • lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urzicute scazute:

Se pune la prajit o lingura de faina si putin usturoi si se stinge cu lapte, se adauga urzicile fierte si spalate si se condimenteaza dupa gust cu vegeta,se lasa sa fiarba.Daca se ingroasa prea tare se mai pune lapte.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Urzicute scazute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

lili 1

26.08.2010, 12:57

este pentru toata lumea...

Corinuta 1

26.08.2010, 13:57

Fiindca n-am mai mancat, vin si eu sa gust ca-s curioasa...

adry88 1

30.05.2011, 21:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Urzici cu usturoi si lapte