Vargabeles sau taitei cu branza

de mirela0911 in Prajituri, 1 Dec 2011 | 9925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g taitei lati
  • 500g branza dulce
  • 4 lg zahar
  • 2 oua
  • 100g stafide
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 lg zahar
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vargabeles sau taitei cu branza:

Se fierb pastele conform instructiunilor. Se strecoara, se dau prin jet de apa rece si se lasa la scurs.

Branza se amesteca bine cu zaharul, stafidele, galbenusurile si zaharul vanilat. Se toarna taiteii peste branza, se amesteca dupa care se rastoarna intr-un vas de yena uns cu unt. Se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox.25-30 minute (pana prinde o crusta deasupra). 

Albusurile se bat spuma cu cele doua linguri de zahar. Inainte cu 5 minute de a fi gata taiteii, se scoate tava, se pune deasupra spuma, se niveleaza si se da din nou la cuptor pana prinde o culoare aurie frumoasa.

Se poate servi atat calduta cat si rece. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vargabeles sau taitei cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mirela0911 1

01.12.2011, 22:06

Multumesc Teo
Mena te asteptam

MotanLaOale 1

01.12.2011, 22:28

bun bun

Cris2711 1

02.12.2011, 00:55

ce imi place mie mancarica aceasta,fac si eu ceva asemanator

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vargabeles (Budinca cu paste, branza si stafide)