Varza cu carnati si rosii cherry

de Merisor in Porc, 31 Iul 2014 | 5052 vizualizari

 

Am preparat aceasta varza la multicooker si tare buna a iesit cu rosiile cherry prin ea.
Am servit-o cu mamaliguta si smantana, un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza(2,5 Kg)
  • 3 cepe galbene, mari
  • 120 ml ulei
  • 6 carnati oltenesti
  • 1 lingurita sare
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 12 rosii cherry
  • piper macinat
  • cimbru
  • 3 foi dafin
  • 1 legatura marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carnati si rosii cherry:

Tocam varza si o frecam cu putina sare, apoi stoarcem zeama de lamaie peste ea.

O lasam asa la odihnit pana preparam restul ingredientelor.

Punem uleiul in vasul multicookerului, conectam aparatul la sursa de curent si setam programul FRY pentru 20 de minute.

Taiem carnatii rondele mici, iar cand se incinde uleiul, ii adaugam in vas si ii lasam sa se prajeasca aproximativ 10 minute, mestecand in ei din cand in cand sa se rumeneasca uniform.

Apoi ii vom scoate intr-o sita, iar in locul lor vom pune ceapa tocata solzisori si o lasam sa se caleasca pana la finalizarea programului, mestecand in ea din cand in cand.

Dupa finalizarea programului, aparatul va trece pe modul KEEP WARM. Il lasam pe acest mod si adaugam varza, presaram peste ea piper si cimbru si o amestecam usor de cateva ori, apoi adaugam carnatii, foile de dafin, inchidem capacul si setam programul STEW pentru 45 de minute.

Cu 15 minute inainte de finalizarea programului, deschidem capacul si adaugam rosiile cherry.

La final adaugam mararul tocat.

A iesit un deliciu de varza cu rosiile cherry acrisoare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carnati si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc