Vegeta de casa

de gaby_gabytza in Conserve, 14 Noi 2019 | 6203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura telina verde
  • 1 telina radacina
  • 2 ardei galbeni
  • 3 ardei rosi
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • praz
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vegeta de casa:

Incepem prin a le spala pe fiecare.Le lasam un pic la scurs de apa si intre timp pregatim o perdeaua pe care vom pune legumele la uscat sau zvantat.

Legatura de telina verde nu am tocato doar am spalato si am intinso direct pe perdeaua

Eu am avut ardei medi asa ca doar iam curatat de samanta,i-am taiat in doua si leam pus alaturi de telina.

Morcovul il curatam si il taiem in bucati -mai mari,eu l-am taiat in jumatate apoi fiecare bucata iar in jumatate.

Radacinile de telina si patrunjel le curatam de coaja si le taiem ca pe morcovi

Patrunjelul verde l-am tocat iar ceapa fiind mare am taiat-o in 4.

Punem toate pe perdeaua si le dam intr-un loc unde sa bata soarele si sa sa fie aerate cat mai bine.Din cand in cand le mai invartim pe ambele parti

Dupa ce s-au uscat bine le dam prin robot.Apoi le rasturnam intr-o sita mai mare si incepem sa le presam cu mana ca si cum le-am cerne pentru a iesi cat mai fin

Ce nu s-a macinat l-am pastrat pentru ciorbe

Daca ti-a placut reteta noastra "Vegeta de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum pastrez eu loboda, spanacul si stevia pentru iarna