Verzisoare de Bruxelles gratinate

de lilik in Mancaruri de legume, 3 Oct 2010 | 6830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr verzisoare
  • 300 ml sos bechamel
  • parmezan ras(sau cascaval)
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Verzisoare de Bruxelles gratinate:

curatam verzele de foile de deasupra si le spalam. Le crestam la cotor si le punem la fiert cu sare. Cand sunt gata (vf unui cutit sa intre si sa iasa usor) le scurgem si le lasam pana cand nu mai iese abur. Le punem intr-o tava si deasupra varsam sosul si presaram cu branza. Dam la cuptor pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

daca vreti puteti taia verzisoarele in 2 inainte de a le pune in tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Verzisoare de Bruxelles gratinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ionix 1

04.10.2010, 19:59

nu le-am mancat gratinate pana acum... imi plac mult verzisoarele astea

lilik 1

04.10.2010, 20:12

sigur o sa-ti plak asa

adry88 1

30.05.2011, 20:44

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

pe 20.08 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Graten de broccoli si conopida