Vinete pane

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2011 | 3975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • sare
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • piper
  • ulei
  • 1 catel usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Se curata vinetele de coaja,le taiem rondele de cca 1 cm grosime,le stropim cu zeama de lamaie.

Se sareaza si pipereaza dupa gust dupa care se lasa la scurs 30 min.

Amestecam ouale cu faina,usturoiul pisat.

Trecem vinetele prin ou dupa care le prajim in ulei incalzit si le scoatem pe un servetel absorbant.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane