Vinete pane

de ela in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2014 | 8488 vizualizari

 

am prajit vinetele o parte in tigaie si o parte in multicookerul de la philips
pozele la etape au iesit oribile din cauza luminii (( asa ca nu am pus prea multe

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Eu am prajit vinetele o parte in tigaie si altele in multicookerul de la PHILIPS. Am avut o vanata foarte mare care mi-a absorbit 6 oua.

Spalam foarte bine vanata pe care o prajim cu tot cu coaja.Taiem felii subtiri vinetele,le saram si le lasam la scurs cel putin o o ora.Apoi le trecem prin jet de apa rece si le mai lasam putin la scurs apoi le stergem cu un servetel de hartie.

Batem ouale cu sare si piper.Trecem feliile de vinete prin ou,apoi prin faina si iar prin ou le punem la incins in ulei incins pe o parte si pe alta pana se rumenesc.Le scoatem pe o farfurie in care am pus un servet de hartie sa absoarba uleiul.

Servim calde cu felii de paine prajita frecate cu usturoi si alaturi de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane