Vinete umplute

de Miha in Pui, 2 Iun 2009 | 5226 vizualizari

 

Pornind de la ideea Oanei,am facut si eu aceasta mancarica...Super!

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel usturoi
  • 1 ou
  • verdeata
  • 1 rosie
  • boabe de porumb
  • cateva buchetele de brocolli
  • cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Vanata o taiem in 2,pe lungime. Scobim miezul si presaram cu sare. Lasam cateva minute,apoi clatim vanata de zeama lasata.

Intre timp pregatim umplutura. Tocam pieptul de pui,impreuna cu oul,ceapa,rosia  si verdeata.

Repartizam aceasta umplutura in cele 2 jumatati de vanata.Acoperim cu boabe de porumb,din loc in loc punem cateva buchetele de brocolli.Presaram cascaval din belsug si punem intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei de masline.Adaugam un pahar de apa si usturoiul taiam bucati.

Acoperim cu capac sau folie de aluminiu si dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

Foarte bun si gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ala_oancea 1

02.06.2009, 13:52

Interesanta varianta asta ... si cu porumb ... yammy

Oana 1

02.06.2009, 15:17

Super, MIha! cu cat mai multe legume, cu atat mai buna!! ai facut si sos cu iaurt si usturoi?

Miha 1

02.06.2009, 17:18

N-am mai facut nici un sos.Am mancat-o cu paine calda (abia scoasa din masina )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cous cous in stil indian