Vinete umplute

de ala_oancea in Mancaruri de post, 27 Mai 2009 | 7258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 1 ceapa rosie
  • 2 rosii
  • 10 ciupercute
  • 2 fire ceapa verde
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare, piper, boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Vinetele se spala, se taie in jumatate pe lung si se scobeste interiorul. Se toaca ceapa si se caleste in putin ulei de masline, se adauga miezul tocat de la vinete, ciupercile si rosiile tocate. Se adauga putina apa si se lasa acoperit pe foc, pana se inmoaie vinetele. Se condimenteaza si se adauga patrunjelul tocat. Se pune umplutura in vinete si se dau la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete Dhansak