Cotletele de porc se condimenteaza si se lasa la frigider aproximativ o ora.
Se scot si se pun pe gratarul incins.
Daca nu avem gratar le punem intr-o tigaie de teflon si le mai stropim din cand in cand cu ulei.
Se lasa la foc pana sunt bine patrunse si rumenite.
Usturoiul se curata...
Fasolea se pregateste de cu seara si se pune l-a inmuiat. Se pune la fiert si se schimba apa de cateva ori..
Ceapa si morcovul se curata si se taie marunt. Se calesc in putin ulei, se pun jumarile si fasolele si se calesc impreuna aproximativ 5 minute. Se pune si bulionul, se lasa sa traga...
Pasta de mici se amesteca cu orezul, condimentele, oul si usturoiul.
Dupa ce compozita e omogena se fac bile cu mana umeda si se pun la prajit in ulei incins.
Dupa ce se rumenesc se scot pe un servetel..
Pentru sos curatam legumele, le taiem cubulete si le calim in putin ulei.
Punem...
Ficatul se spala si se pune in lapte aproximativ 30 minute. In acest timp se curata legumele si se taie cubulete. Ciupercile se spala si se taie si ele.
Ficatul se scurge si se pune in robot, se marunteste bine si se amesteca cu legumele si ciupercile. Se pun si cateii de usturoi maruntiti. Se...
fierbem ficatul 15 min
il scurgem de apa
il maruntim cu furculita
adaugam soia si oul
lasam asa vreo 10 min pt a se inmuia granulele de soia
dupa ce s-au inmuiat adaugam condimentele si uleiul de masline
incorporam toate ingredientele pana se formeaza o pasta...
Ceapa si ardeiul se curata si se taie marunt.
Se calesc aproximativ 2 minute pana se inmoaie.
Se pune carnea si ciupercile.
Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba pana scade si carnea e bine facuta.
Se ia fiecare clatita, se umple, se ruleaza si se baga capetele inauntru.
Ouale se...
Legumele se curata si se taie sub ce forma dorim :) Se pun la calit in ulei (nu prea mult ulei ) Se adauga carnea, carnatii si scarita taiata bucati. Se calesc impreuna circa 5 minute. Se pune o cana de apa si se acopera cu capac si se lasa la fiert la foc potrivit. Daca mai este nevoie se mai...
Ciupercile se spala si se taie bucatele mai mici. Se curata ceapa si morcovul, se taie si se pun la calit impreuna cu ciupercile. Se calesc bine de tot apoi se pune pieptul de pui taiat bucatele si se calesc impreuna. Se pune o cescuta de apa si se lasa sa fiarba pana totul este gata. Se...
Pieptul de pui se taie in bucati mai mici si se codimenteaza. Se da prin ou, apoi prin pesmet si se prajesc in baie de ulei. Se scot pe un servet.
Se ia fiecare bat pt frigarui si se pun intercalat cate un nugett, o bucata de cascaval ,o bucata de gogosar si o bucata de rosie. Daca aveti rosii...
Cotletele de porc se condimenteaza din belsug si se pun la frigider pt cel putin 1 ora. Dupa ce se marineaza se frig intr-o tigaie pe o parte si pe alta pana se rumenesc putin, apoi se pune ceapa taiata, morcovul si se calesc impreuna. Se pune o cescuta de apa si se lasa sa fiarba inabusit. Daca...
Bati cotletele cu ciocanul de snitele,dar nu prea tare pt a nu distruge fibrele.
Sarezi si piperezi carnea.
Pe mijlocul fiecarei bucati asezi o felie de cascaval subtire.
Ouale le bati cu putina sare.
Rulezi feliile de carne si le treci prin ouale batute, apoi prin pesmetul amestecat...
legumele se curata se dau prin robot si se pun la calit in ulei.
se pune si carnea tocata si se lasa un pic.
se pune orezul spalat si scurs..
se caleste un pic apoi se pune apa cat sa acopere totul.
se lasa pana e gata orezul.
pofta buna
ficateii se spala si se pun in lapte 30 minute
intre timp curatam ceapa,o tocam si o calim in ulei pana se inmoaie, taiem gusa si o punem in cratita cu ceapa, punem si sucul de rosii si o ceasca cu apa.
ficateii ii scurgem si ii clatim un pic
ii punem peste sos.
ii lasam la fiert pana...
Ceapa se caleste in ulei pana se aureste. Se pune carnea de porc taiata si se lasa pana se rumeneste, se pun si carnatii si muschiul. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Daca mai trebuie se completeaza cu apa. Se lasa sa scada toata apa pusa.
Se serveste cu cartofi prajiti, mamaliguta,...
Pieptul de pui se taie in bucati mai mari si se bate putin. Se condimenteaza, se stropeste cu zeama de lamaie si se lasa 10 minute, apoi se pune intr-o tigaie teflonata sau daca aveti dry coker e mai bine. Nu se pune ulei deloc, se lasa sa se rumeneasca la foc mic. Tigaia trebuie sa fie mereu...
pieptul de pui se taie in doua
se bate bine cu ciocanul de snitele.
se condimenteaza,
peste el se pune o felie de branza topita,ardei gras taiat fasii si 1/2 cabanos.
se ruleaza si se prinde cu scobitori.
se face la fel cu cealalta bucata de piept de pui.
rulorurile formate se...
Legumele se curata si se dau prin robot. Se calesc pana se inmoaie. Carnatul se da si el prin robot si se adauga peste legume. Se pune si orezul si se mai lasa la foc. Se amesteca mai mereu. Se condimenteaza cu sare piper si ce mai doriti.
Ardeii se spala si se taie capacul, se umplu cu...
Carnea se spala si se taie bucatele mai micute, facem la fel cu carnatul, gusa si ficatul. Legumele se taie dupa forma dorita..
Se pune un pic de ulei in vas, apoi se pune un rand de legume, unul de carne, carnat, gusa, ficat apoi restul de legume. Se pun codimente de toate felurile, apoi se...
Sosul de carne:
Maruntaiele se fierb si se dau prin robot impreuna cu legumele si usturoiul. se pune totul intr-un lighean si se amesteca cu carnea tocata si condimentele. Se rastoarna totul intr-o tigaie si se caleste bine. Se pune bulionul si se mai lasa sa mai fiarba un pic in sos. Se da...
Se pune apa la fiert cu zarzavatul. Cand incepe sa fiarba se pune orezul. Se lasa sa fiarba. Spre sfarsit se pun ciupercile (eu le-am taiat sferturi) si pulpa taiata cubulete. Am lasat sa fiarba pana a scazut toata apa si am pus sare si piper dupa gust :d Eu orezul de obicei il servesc cu...
Legumele se spala, se curata si se taie cum doriti dumneavoastra. Se calesc in ulei de masline pana se inmoaie un pic. Se pune pieptul de pui taiat bucati. Se pune o cana cu apa si se lasa la fiert pana scade. Cand a scazut se pune bulion, usturoi si condimente. Se mai lasa sa dea un clocot si e...
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in ce forme doriti..se aseaza un rand de cartofi in vasul yena apoi punem copanelele apoi iar cartofi. se condimenteaza cartofii si carnea..se pun cele 3 linguri de ulei..eu am acoperit vasul yena cu folie de aluminiu si l-am dat la cuptor pentru...
Cotlete de porc cu sos de usturoi
Cotletele de porc se condimenteaza si se lasa la frigider aproximativ o ora. Se scot si se pun pe gratarul incins. Daca nu avem gratar le punem intr-o tigaie de teflon si le mai stropim din cand in cand cu ulei. Se lasa la foc pana sunt bine patrunse si rumenite. Usturoiul se curata...
Fasole cu jumari
Fasolea se pregateste de cu seara si se pune l-a inmuiat. Se pune la fiert si se schimba apa de cateva ori.. Ceapa si morcovul se curata si se taie marunt. Se calesc in putin ulei, se pun jumarile si fasolele si se calesc impreuna aproximativ 5 minute. Se pune si bulionul, se lasa sa traga...
Chifltelute in sos
Pasta de mici se amesteca cu orezul, condimentele, oul si usturoiul. Dupa ce compozita e omogena se fac bile cu mana umeda si se pun la prajit in ulei incins. Dupa ce se rumenesc se scot pe un servetel.. Pentru sos curatam legumele, le taiem cubulete si le calim in putin ulei. Punem...
Cozonac de ficat :)
Ficatul se spala si se pune in lapte aproximativ 30 minute. In acest timp se curata legumele si se taie cubulete. Ciupercile se spala si se taie si ele. Ficatul se scurge si se pune in robot, se marunteste bine si se amesteca cu legumele si ciupercile. Se pun si cateii de usturoi maruntiti. Se...
Chiftele de ficat si soia
fierbem ficatul 15 min il scurgem de apa il maruntim cu furculita adaugam soia si oul lasam asa vreo 10 min pt a se inmuia granulele de soia dupa ce s-au inmuiat adaugam condimentele si uleiul de masline incorporam toate ingredientele pana se formeaza o pasta...
Clatite cu carne
Ceapa si ardeiul se curata si se taie marunt. Se calesc aproximativ 2 minute pana se inmoaie. Se pune carnea si ciupercile. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba pana scade si carnea e bine facuta. Se ia fiecare clatita, se umple, se ruleaza si se baga capetele inauntru. Ouale se...
Tocana de legume si carne
Legumele se curata si se taie sub ce forma dorim :) Se pun la calit in ulei (nu prea mult ulei ) Se adauga carnea, carnatii si scarita taiata bucati. Se calesc impreuna circa 5 minute. Se pune o cana de apa si se acopera cu capac si se lasa la fiert la foc potrivit. Daca mai este nevoie se mai...
Ciulama de ciuperci cu piept de pui
Ciupercile se spala si se taie bucatele mai mici. Se curata ceapa si morcovul, se taie si se pun la calit impreuna cu ciupercile. Se calesc bine de tot apoi se pune pieptul de pui taiat bucatele si se calesc impreuna. Se pune o cescuta de apa si se lasa sa fiarba pana totul este gata. Se...
Frigarui cu nugetts de pui
Pieptul de pui se taie in bucati mai mici si se codimenteaza. Se da prin ou, apoi prin pesmet si se prajesc in baie de ulei. Se scot pe un servet. Se ia fiecare bat pt frigarui si se pun intercalat cate un nugett, o bucata de cascaval ,o bucata de gogosar si o bucata de rosie. Daca aveti rosii...
Cotlete de porc si cartofi trasi in unt
Cotletele de porc se condimenteaza din belsug si se pun la frigider pt cel putin 1 ora. Dupa ce se marineaza se frig intr-o tigaie pe o parte si pe alta pana se rumenesc putin, apoi se pune ceapa taiata, morcovul si se calesc impreuna. Se pune o cescuta de apa si se lasa sa fiarba inabusit. Daca...
Snitel vienez
Bati cotletele cu ciocanul de snitele,dar nu prea tare pt a nu distruge fibrele. Sarezi si piperezi carnea. Pe mijlocul fiecarei bucati asezi o felie de cascaval subtire. Ouale le bati cu putina sare. Rulezi feliile de carne si le treci prin ouale batute, apoi prin pesmetul amestecat...
Orez cu legume si carne tocata
legumele se curata se dau prin robot si se pun la calit in ulei. se pune si carnea tocata si se lasa un pic. se pune orezul spalat si scurs.. se caleste un pic apoi se pune apa cat sa acopere totul. se lasa pana e gata orezul. pofta buna
Ficatei in sos
ficateii se spala si se pun in lapte 30 minute intre timp curatam ceapa,o tocam si o calim in ulei pana se inmoaie, taiem gusa si o punem in cratita cu ceapa, punem si sucul de rosii si o ceasca cu apa. ficateii ii scurgem si ii clatim un pic ii punem peste sos. ii lasam la fiert pana...
Tochitura de porc la ceaun
Ceapa se caleste in ulei pana se aureste. Se pune carnea de porc taiata si se lasa pana se rumeneste, se pun si carnatii si muschiul. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Daca mai trebuie se completeaza cu apa. Se lasa sa scada toata apa pusa. Se serveste cu cartofi prajiti, mamaliguta,...
Ceva perfect pentru cina
Pieptul de pui se taie in bucati mai mari si se bate putin. Se condimenteaza, se stropeste cu zeama de lamaie si se lasa 10 minute, apoi se pune intr-o tigaie teflonata sau daca aveti dry coker e mai bine. Nu se pune ulei deloc, se lasa sa se rumeneasca la foc mic. Tigaia trebuie sa fie mereu...
"Cordon bleu" cu sos de ciuperci
pieptul de pui se taie in doua se bate bine cu ciocanul de snitele. se condimenteaza, peste el se pune o felie de branza topita,ardei gras taiat fasii si 1/2 cabanos. se ruleaza si se prinde cu scobitori. se face la fel cu cealalta bucata de piept de pui. rulorurile formate se...
Ardei umpluti
Legumele se curata si se dau prin robot. Se calesc pana se inmoaie. Carnatul se da si el prin robot si se adauga peste legume. Se pune si orezul si se mai lasa la foc. Se amesteca mai mereu. Se condimenteaza cu sare piper si ce mai doriti. Ardeii se spala si se taie capacul, se umplu cu...
Tocana in vas roman
Carnea se spala si se taie bucatele mai micute, facem la fel cu carnatul, gusa si ficatul. Legumele se taie dupa forma dorita.. Se pune un pic de ulei in vas, apoi se pune un rand de legume, unul de carne, carnat, gusa, ficat apoi restul de legume. Se pun codimente de toate felurile, apoi se...
Clatite umplute cu carne tocata si maruntaie de porc
Sosul de carne: Maruntaiele se fierb si se dau prin robot impreuna cu legumele si usturoiul. se pune totul intr-un lighean si se amesteca cu carnea tocata si condimentele. Se rastoarna totul intr-o tigaie si se caleste bine. Se pune bulionul si se mai lasa sa mai fiarba un pic in sos. Se da...
Orez cu ciuperci si pulpa de pui afumata
Se pune apa la fiert cu zarzavatul. Cand incepe sa fiarba se pune orezul. Se lasa sa fiarba. Spre sfarsit se pun ciupercile (eu le-am taiat sferturi) si pulpa taiata cubulete. Am lasat sa fiarba pana a scazut toata apa si am pus sare si piper dupa gust :d Eu orezul de obicei il servesc cu...
Tocanita de legume cu piept de pui
Legumele se spala, se curata si se taie cum doriti dumneavoastra. Se calesc in ulei de masline pana se inmoaie un pic. Se pune pieptul de pui taiat bucati. Se pune o cana cu apa si se lasa la fiert pana scade. Cand a scazut se pune bulion, usturoi si condimente. Se mai lasa sa dea un clocot si e...
Cartofi cu pulpe la cuptor
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in ce forme doriti..se aseaza un rand de cartofi in vasul yena apoi punem copanelele apoi iar cartofi. se condimenteaza cartofii si carnea..se pun cele 3 linguri de ulei..eu am acoperit vasul yena cu folie de aluminiu si l-am dat la cuptor pentru...