Bucataras

6

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE853
PRIETENI
Retete / Peste

Somon în sos de smântână, cu roșii uscate și capere - Un preparat excelent

In Somon la 28 Aug 2024

Cum se prepara Somon în sos de smântână, cu roșii uscate și capere - Un preparat excelent: Îndepărtează pielea somonului și taie fileurile în cuburi potrivite.  Pune 2-3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie încinsă și...

Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată

In Peste la 2 Aug 2024

Cum se prepara Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată: Amestecă bine un albuș de ou, condimentează cu sare și piper. Adaugă parmezan ras, panko, pătrunjel uscat și coajă de lămâie. Amestecă bine compoziția. Condimentează peștele cu sare...

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

In Salau la 3 Iul 2024

Cum se prepara Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți: Pregătește întâi sosul. Toacă mărunt castravetele murat și ceapa roșie. Amestecă maioneza cu o linguriță de muștar, adaugă castravetele și ceapa, puțin mărar tocat mărunt și...

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

In Peste la 28 Iun 2024

Cum se prepară Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat:  Împarte cele două fileuri în 4 porții egale și condimentează peștele cu sare și piper. Pune o tigaie la încins și adaugă puțin ulei de măsline. Rumenește fileurile de...

Pește la cuptor, cu roșii și măsline - Rețeta gustoasă și sănătoasă

In Salau la 21 Iun 2024

Cum se prepara Pește la cuptor, cu roșii și măsline - Rețeta gustoasă și sănătoasă: Tapetează cu hârtie de copt o tavă încăpătoare și ridică marginile astfel încât preparatul să se gătească uniform și să își păstreze sucurile. Adaugă...

Biban de mare in crusta de sare si ierburi aromatice

In Peste la 23 Noi 2020

Pregateste o tava mai adanca pentru cuptor. Pune sarea grunjoasa in tava impreuna cu ierburi aromatice. Adauga un pahar de vin si unul de apa si amesteca pana se formeaza o crusta asemanatoare nisipului umed. Umple pestii cu un amestec de patrunjel verde tocat marunt, unt si usturoi....

Ton la gratar cu spaghete din dovlecei si sfecla rosie

In Ton la 26 Aug 2020

Pune tonul in tigaia gratar, impreuna cu usturoi si ghimbir tocate marunt, sare si piper. Stropeste cu putin ulei.  Intoarce tonul pe ambele parti, cat sa se rumeneasca bine exteriorul, iar la mijloc sa ramana un strat rozaliu.  Taie dovlecelul si sfecla cu un...

Somon cu spanac si rosii cherry in sos alb

In Somon la 5 Aug 2019

Pune fileurile de somon in ulei incins intr-o tigaie si lasa-le sa se rumeneasca pe ambele parti, cateva minute. In functie de cat sunt de groase, ajusteaza timpul in plus sau in minus.  Scoate-le pe un platou.  In aceeasi tigaie adauga un cub de unt in care calesti apoi ceapa si...

Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan

In Salau la 20 Mai 2019

Taie fileul de salau batonete de 2 degete latime si stropeste-le cu fresh-ul de lamaie. Intr-un blender pune covrigeii si parmezanul si macina bine. Ideea de baza este sa nu-i faci pudra, lasa-i putin mai mari. Pune amestecul pe o farfurie. Amesteca apoi faina cu boia si trece...

Peste la cuptor

In Peste la 25 Mar 2019

Primul lucru ar fi sa filetam pestele. Observi ca pestele este deja eviscerat, iar solzii au fost indepartati. Este esential sa ai un cutit lung, cu varf, foarte ascutit si cu lama flexibila. Sterge pestele si tocatorul cu niste servetele, pentru a preveni alunecarea acestuia. Taie apoi...

Rulada din vinete la gratar cu ton RIO Mare si rucola

In Ton la 19 Sep 2016

1. Tăiaţi roşiile, spălaţi şi tăiaţi frunzele de andivă; tocaţi ceapa verde. 2. Amestecaţi tonul RIO Mare scurs cu roşiile şi ceapa tocată, adăugând sare şi piper. Pe fiecare felie de vânătă, puneţi un pic din umplutură, presăraţi deasupra cateva frunze de...

Pastrav cu legume la cuptor

In Pastrav la 19 Apr 2016

Pune pestele intr-o tava de cuptor cu hartie de copt. Cresteaza in 3 locuri pielea pestelui pe fiecare parte. Taie marunt usturoiul verde si pune putin in fiecare crestatura. Stropeste-l apoi cu ulei de masline atat la interior cat si la exterior. Asezoneaza pestele la...

Somon la cuptor cu sos de spumant Rhein si portocala

In Somon la 22 Dec 2013

 Se condimenteaza fileurile cu sare si se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline.Se presara pe deasupra coaja rasa de portocala si lamaie. Se dau la cuptor  intr-un vas in care s-au adaugat felii de portocala si putina apa.Din cand in cand se stropesc cu sosul din vas si...

Bucataras TV: reteta de Risotto cu fructe de mare și Reteta de somon cu scoici și legume

In Somon la 3 Dec 2013

  Pentru început se deschid scoicile. Vor fi puse în supă care fierbe, astfel încât supa să aibă gust de peste. Este și o metodă de a ne asigura că scoicile nu au nisip în interior, sau că unele dintre ele nu sunt moarte. Scoicile se pun în apă...

Bucataras TV: reteta de Rulouri de vinete cu bacon și reteta de Farfalle cu somon afumat

In Peste la 3 Dec 2013

  Se taie capetele vinetei, iar restul se feliază. Într-o tavă se pune ulei, sare, oregano și deasupra se pun feliile de vânătă, care se ung pe ambele părți c amestecul din tavă. Se dau la cuptorul încins. Costița afumată se taie felii, apoi bucăți mici....

Bucataras TV: rețetă de Somon cu crustă de parmezan și pesmet și rețetă de Supa de roșii cu peste

In Somon la 3 Dec 2013

Somonul este un pește cu o carne roz, frumoasă și suculentă. Se pregătește rapid și este aromat. Chef Roberto ne prezintă două rețete care se pot face simultan. Pentru început se taie somonul în bucăți mărișoare și se înlătură oasele. Dovlecelul se taie...

Bucataras TV: retete de Millefeuille de pește și chifteluțe din pește

In Peste la 3 Dec 2013

Chef Roberto ne va arata cum în numai 25 de minute putem pregăti două rețete spectaculoase cu trei feluri de pește cu care ne vom încânta cu siguranță musafirii. Primul lucru pe care îl vom face este să tăiem fasolea pe diagonală. Alegem doar păstăile...

Reteta video: Somon cu broccoli - Philips Multicooker

In Somon la 25 Oct 2013

1. Aşezaţi rondelele de lămâie pe jumătate din suprafaţa sitei. Puneţi fileul de somon deasupra lor. Aşezaţi bucăţelele de broccoli pe cealaltă jumătate a sitei. Stropiţi peştele şi broccoli cu ulei de măsline, săraţi, piperaţi şi presăraţi cu jumătate din usturoiul...

File de peste cu praz în sos de vinegretă acidulată in vas Zepter

In Salau la 26 Noi 2012

Curăţaţi prazul păstrând doar partea albă. Spălaţi bine bucăţile de praz şi tăiaţi-le oblic în trei bucăţi. Încălziţi un vas Zepter până când termocontrolul indică culoarea roşie, stingeţi focul, apoi adăugaţi puţin ulei de măsline şi...

Ton cu legume fripte preparat in vas Zepter

In Ton la 10 Noi 2012

Pestele se sterge cu servete de hartie, se sareaza si se unge cu ulei. Peste legume se pune o lingura de ulei, se amesteca. Griller-ul (sau orice vas Zepter de frigere) se incinge pana cand acul termocontrolului ajunge la inceputul zonei verzi. Se pune pestele in vas si langa el legumele....

Caras marinat in sos de legume a la Horia Virlan

In Crap / Caras la 10 Dec 2009

Spalati pestii, stergeti-i cu o cirpa curata si uscata, apoi taiati-i in bucati si sarati-i usor. Taiati morcovii in rondele, iar ceapa in solzi. Incingeti jumatate din ulei intr-o tigaie si prajiti bucatile de peste pe ambele parti, dupa care le scoateti pe o hirtie absorbanta Incingeti...

Peste la cuptor cu fenicul si rosii

In Peste la 8 Noi 2009

Am pornit cuptorul la 200 grade, dupa care am condimentat pestii cu sare si piper pe dinafara so pe dinauntru. Intr-un castron am amestecat feniculul taiat subtire, cu rosia taiata bucati (dar si rondele), patrunjelul, lamaiia (taiata felii subtiri) si patrunjelul, le-am dat un praf de sare si...

Somon marinat

In Somon la 30 Apr 2009

Somonul crud, proaspat, se spala, se pune intr-un vas  si se stropeste din belsug cu zeama de lime , cu sare si piper. Se lasa 12 ore la frigider. Poate si servit pe pat de rucola, cu piine prajita, etc.

Somon la tava a la Cryss

In Somon la 29 Apr 2009

Se pune pestele in tava, cu legumele. Se unge cu putin ulei de masline, se adauga putin vin, apoi se condimenteaza, se taie tarhonul si patrunjelul marunt si se baga la cuptor, cam 30 min. Se serveste cu mujdei.

Ososumewa nandesuka? Sushi. Oishi. Arigato!

In Peste la 29 Apr 2009

Sfaturi de la Bonduelle: • sushi se poate apuca cu degetele, sashimi – doar cu beţigaşele • nu ţine beţigaşele la jumătate, încearcă să le apuci întotdeauna de extremitate • nu folosi beţigaşele pentru a trage bolurile înspre tine...

Afisate 1 - 25 din 25 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Azi auzi voci. Mai ales când vorbeşti la telefon.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]