1. Se incinge uleiul intr-o cratita. Se adauga ceapa, morcovii si telina si se calesc 5 minute apoi se adauga frunza de dafin, cimbrul, bulionul de rosii si supa de carne. Se lasa la fiert 30 minute, la foc mic, pana se inmoaie legumele.
2....
1. Pune laptele cu apa, untul si foile de dafin la fiert. Dupa ce a dat intr-un clocot, scoate foile de dafin apoi adauga cartofii, salvia si sofranul. Lasa totul sa fiarba pana cand cartofii se sfarama usor.
2. ...
1. Pune apa la fiert. Dupa ce a dat in clocot adauga dovleceii, usturoiul si sare&piper. Lasa totul sa fiarba 10-15 minut, acoperit.
2. Pastreaza cateva bucati de dovlecei. Amesteca smantana cu...
1. Pune la fiert in 2 litri de apa toate legumele impreuna cu 300 gr piept de pui, sare si piper.Lasa-le la fiert 50 minute.
2. Restul de piept de pui prajeste-l in 50 gr unt apoi pastreaza-l la cald, acoperit...
Intr-o cratita, incinge uleiul de masline. Caleste ceapa. Presara zaharul si lasa pana cand ceapa se caramelizeaza. Toarna zeama de lamaie si lasa pe foc 5 minute, amestecand din cand in cand.
Adauga gulia, patrunjelul, nautul, supa de legume si bulionul. Lasa sa fiarba 40-50 de minute....
Incinge untul intr-o cratita. Adauga ceapa si caleste-o 2-3 minute. Adauga mazarea, cartofii, merele si supa apoi lasa sa fiarba 30 de minute. Adauga Herbes de Provence apoi da supa prin blender.
1. Inlatura coaja de pe coada crevetilor. Incinge uleiul intr-o cratita, adauga ceapa si zaharul caleste-o pana cand se caramelizeaza. Adauga crevetii, morocvul si cartoful dulce.Caleste totul 4-5 minute. Adauga vinul si Bacardi si lasa sa fiarba la foc mare pana cand se evapora...
Intr-o cratita, pe foc mediu, toarna conserva de visine cu tot cu sirop.Adauga 500 ml lapte si amesteca.
Intr-un vas amesteca praful de pudding de vanilie cu 100 ml lapte rece.Dupa ce compozitia din cratita a dat intr-un clocot toarna amestecul facut si amesteca bine.Lasa sa fiarba usor 3-4...
Intr-o cratita pune la fiert acoperit laptele cu ierburile aromate.Dupa ce a dat intr-un clocot, inlatura capacul si adauga mazarea cu morcovii din conserva.Lasa-le sa fiarba 2-3 minute apoi adauga sucul de portocale si mai lasa pe foc 1 minut.
Ia cratita de pe foc, toarna supa intr-un bleder...
Ceapa rosie cu rozmarinul, salvia si laptele se pun intr-o cratita pe foc potrivit.Se lasa sa dea intr-un clocot apoi se ia de pe foc, se acopera si se lasa la infuzat 10-15 minute.
Laptele se strecoara apoi se pune din nou in cratita pe foc potrivit.Se lasa sa fiarba apoi se adauga cartofii si...
Intr-o cratita pune la fiert zeama de supa de legume impreuna cu busuioc, salvie si rozmarin.Lasa sa dea intr-un clocot apoi opreste focul si lasa la infuzat 15 minute.Pune cratita din nou pe foc si lasa lichodul sa fiarba apoi adauga cartofii.Dupa ce cartofii au fiert ia supa de pe foc si...
Intr-o cratita pe foc potrivit pune la fiert laptele impreuna cu cartofii dulci, ceapa rosie si rozmarinul.Lasa-le sa fiarba pan acand cartofii s-au inmuiat.
Adauga apoi lintea si lasa sa mai firba 5 minute.Inlatura cele 2 fire de rozmarin, pune compozitia din cratita intr-un blender si...
Se incalzeste zeama de supa de legume pana cand a dat intr-un clocot apoi se ia de pe foc, se adauga rozmarinul, se acopera si se lasa la infuzat 15 minute.
Se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa impreuna cu zaharul brun pana cand incepe sa se inmoaie si sa se caramelizeze.Se...
Incinge uleiul intr-o cratita si caleste ceapa 5 minute pana cand se inmoaie.Adauga morcovii si caleste-i 1 minut.Adauga piureul de dovleac si zeama de supa de legume. Adu compozitia intr-un clocot apoi acopera cratita, redu focul si fierbe compozitia pana cand morcovii s-au fiert, 20-30 minute....
Intr-o cratita, caleste ceapa in uleiul de masline pana cand se inmoaie.Adauga 4 linguri sherry si dovleacul taiat cubulete si caleste-le 1-2 minute.Toarna zeama de supa, acopera cratita si lasa totul sa fiarba 20-30 minute pana cand dovleacul s-a inmuiat.
Toarna amestecul intr-un blender si...
Incinge o tigaie la foc potrivit, adauga untul apoi caleste ceapa si usuroiul pana se inmoaie.Adauga conopida, caleste-o cateva minute apoi adauga laptele.Lasa totul sa fiarba pana cand conopida se inmoaie.
Pune amestecul intr-un bleder si paseaza-l pana se obtine o crema fina.Adauga 1...
Intr-o cratita, caleste ceapa in uleiul de masline pana cand se inmoaie, aprox.5 minute.Adauga cartoful si supa de legume si lasa totul sa fiarba aprox. 20 minute pana cand cartoful s-a inmuiat.
Adauga broccoli si fierbe-l 3-4 minute pana cand s-a inmuiat putin dar inca este verde.Toarna totul...
Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga uleiul.Adauga in tigaie, rozmarinul maruntit, 1 lingurita zahar, sare si piper, dupa gust.Caleste totul pana cand ceapa se caramelizeaza, aprox.15 minute.Adauga 600 ml zeama de supa de vita si lasa totul la fiarba 10 minute.
Incalzeste cuptorul la...
Incalzeste cuptorul la 190⁰C.Infasora capatana de usturoi in folie de aluminiu si da-o la copt 30-40 minute pana cand interiorul s-a inmuiat, apoi ia-o din cuptor si scoate-i miezul intr-o farfurie.Pune painea pe o tava si da-o la copt pana cand se rumeneste.
Intr-o cratita, pe foc potrivit,...
Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga pastarnacul, prazul si ceapa verde si se calesc 10 minute amestecand din cand in cand pana cand ceapa si prazul s-au inmuiat.
Intre timp se taie partea lemnoasa a sparanghelului si se arunca.Varfurile se taie si se pun deoparte iar ce a ramas se toaca...
Pentru supa, pune ceapa cu cartoful, usturoiul si zeama de supa de legume intr-o cratita pe foc potrivit si lasa-le sa fiarba 15-20 minute pana cand cartoful s-a inmuiat.Pastreaza 2 linguri de mazare iar restul pune-o in cratita cu legume si las-o sa fiarba 4-5 minute. Ia cratita de pe foc,...
Se topeste untul intr-o cratita si se calesc ceapa si usturoiul, aprox.5 minute.Se adauga cartoful si se caleste 1 minut apoi se toarna zeama de supa de gaina si se lasa sa fiarba 15 minute.Se adauga laptele, se lasa sa dea intr-un clocit apoi se adauga frunzele de spanac si coaja rasa de...
Se incinge o cratita la foc potrivit si se aduaga uleiul.Se adauga ceapa toacata si se caleste 4-5 minute, pana cand se inmoaie.Se adauga cartofii si zeama de supa de legume si se lasa sa fiarba acoperit 15-20 minute, apana cand cartofii s-au inmuiat.Se adauga mazarea scursa si se mai lasa sa...
Pune ceapa intr-o cratita impreuna cu 6 linguri zeama de supa de pui.Acopera cratita si lasa ceapa sa se inmoaie 2-3 minute.Adauga cartofii, restul de zeama de supa de pui si laptele si lasa totul sa dea intr-un clocot apoi redu focul la minim si lasa sa fiarba 15-20 minute pana cand cartofii...
Supa-crema de dovleac
1. Se incinge uleiul intr-o cratita. Se adauga ceapa, morcovii si telina si se calesc 5 minute apoi se adauga frunza de dafin, cimbrul, bulionul de rosii si supa de carne. Se lasa la fiert 30 minute, la foc mic, pana se inmoaie legumele. 2....
Supa-crema de cartofi cu sofran
1. Pune laptele cu apa, untul si foile de dafin la fiert. Dupa ce a dat intr-un clocot, scoate foile de dafin apoi adauga cartofii, salvia si sofranul. Lasa totul sa fiarba pana cand cartofii se sfarama usor. 2. ...
Supa-crema de dovlecei
1. Pune apa la fiert. Dupa ce a dat in clocot adauga dovleceii, usturoiul si sare&piper. Lasa totul sa fiarba 10-15 minut, acoperit. 2. Pastreaza cateva bucati de dovlecei. Amesteca smantana cu...
Supa-crema de pui
1. Pune la fiert in 2 litri de apa toate legumele impreuna cu 300 gr piept de pui, sare si piper.Lasa-le la fiert 50 minute. 2. Restul de piept de pui prajeste-l in 50 gr unt apoi pastreaza-l la cald, acoperit...
Supa marocana
Intr-o cratita, incinge uleiul de masline. Caleste ceapa. Presara zaharul si lasa pana cand ceapa se caramelizeaza. Toarna zeama de lamaie si lasa pe foc 5 minute, amestecand din cand in cand. Adauga gulia, patrunjelul, nautul, supa de legume si bulionul. Lasa sa fiarba 40-50 de minute....
Supa de mazare, mere si cartofi
Incinge untul intr-o cratita. Adauga ceapa si caleste-o 2-3 minute. Adauga mazarea, cartofii, merele si supa apoi lasa sa fiarba 30 de minute. Adauga Herbes de Provence apoi da supa prin blender.
Supa de creveti
1. Inlatura coaja de pe coada crevetilor. Incinge uleiul intr-o cratita, adauga ceapa si zaharul caleste-o pana cand se caramelizeaza. Adauga crevetii, morocvul si cartoful dulce.Caleste totul 4-5 minute. Adauga vinul si Bacardi si lasa sa fiarba la foc mare pana cand se evapora...
Supa de visine
Intr-o cratita, pe foc mediu, toarna conserva de visine cu tot cu sirop.Adauga 500 ml lapte si amesteca. Intr-un vas amesteca praful de pudding de vanilie cu 100 ml lapte rece.Dupa ce compozitia din cratita a dat intr-un clocot toarna amestecul facut si amesteca bine.Lasa sa fiarba usor 3-4...
Supa de mazare cu crema de branza
Intr-o cratita pune la fiert acoperit laptele cu ierburile aromate.Dupa ce a dat intr-un clocot, inlatura capacul si adauga mazarea cu morcovii din conserva.Lasa-le sa fiarba 2-3 minute apoi adauga sucul de portocale si mai lasa pe foc 1 minut. Ia cratita de pe foc, toarna supa intr-un bleder...
Supa de porumb
Ceapa rosie cu rozmarinul, salvia si laptele se pun intr-o cratita pe foc potrivit.Se lasa sa dea intr-un clocot apoi se ia de pe foc, se acopera si se lasa la infuzat 10-15 minute. Laptele se strecoara apoi se pune din nou in cratita pe foc potrivit.Se lasa sa fiarba apoi se adauga cartofii si...
Supa-crema de cartofi
Intr-o cratita pune la fiert zeama de supa de legume impreuna cu busuioc, salvie si rozmarin.Lasa sa dea intr-un clocot apoi opreste focul si lasa la infuzat 15 minute.Pune cratita din nou pe foc si lasa lichodul sa fiarba apoi adauga cartofii.Dupa ce cartofii au fiert ia supa de pe foc si...
Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole
Intr-o cratita pe foc potrivit pune la fiert laptele impreuna cu cartofii dulci, ceapa rosie si rozmarinul.Lasa-le sa fiarba pan acand cartofii s-au inmuiat. Adauga apoi lintea si lasa sa mai firba 5 minute.Inlatura cele 2 fire de rozmarin, pune compozitia din cratita intr-un blender si...
Supa-crema de naut si linte
Se incalzeste zeama de supa de legume pana cand a dat intr-un clocot apoi se ia de pe foc, se adauga rozmarinul, se acopera si se lasa la infuzat 15 minute. Se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa impreuna cu zaharul brun pana cand incepe sa se inmoaie si sa se caramelizeze.Se...
Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar
Incinge uleiul intr-o cratita si caleste ceapa 5 minute pana cand se inmoaie.Adauga morcovii si caleste-i 1 minut.Adauga piureul de dovleac si zeama de supa de legume. Adu compozitia intr-un clocot apoi acopera cratita, redu focul si fierbe compozitia pana cand morcovii s-au fiert, 20-30 minute....
Supa-crema de dovleac cu sherry
Intr-o cratita, caleste ceapa in uleiul de masline pana cand se inmoaie.Adauga 4 linguri sherry si dovleacul taiat cubulete si caleste-le 1-2 minute.Toarna zeama de supa, acopera cratita si lasa totul sa fiarba 20-30 minute pana cand dovleacul s-a inmuiat. Toarna amestecul intr-un blender si...
Supa-crema de conopida cu bucatele de Gorgonzola
Incinge o tigaie la foc potrivit, adauga untul apoi caleste ceapa si usuroiul pana se inmoaie.Adauga conopida, caleste-o cateva minute apoi adauga laptele.Lasa totul sa fiarba pana cand conopida se inmoaie. Pune amestecul intr-un bleder si paseaza-l pana se obtine o crema fina.Adauga 1...
Supa-crema de broccoli cu Roquefort
Intr-o cratita, caleste ceapa in uleiul de masline pana cand se inmoaie, aprox.5 minute.Adauga cartoful si supa de legume si lasa totul sa fiarba aprox. 20 minute pana cand cartoful s-a inmuiat. Adauga broccoli si fierbe-l 3-4 minute pana cand s-a inmuiat putin dar inca este verde.Toarna totul...
Supa frantuzeasca de ceapa
Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga uleiul.Adauga in tigaie, rozmarinul maruntit, 1 lingurita zahar, sare si piper, dupa gust.Caleste totul pana cand ceapa se caramelizeaza, aprox.15 minute.Adauga 600 ml zeama de supa de vita si lasa totul la fiarba 10 minute. Incalzeste cuptorul la...
Supa de rosii cu usturoi copt si crutoane
Incalzeste cuptorul la 190⁰C.Infasora capatana de usturoi in folie de aluminiu si da-o la copt 30-40 minute pana cand interiorul s-a inmuiat, apoi ia-o din cuptor si scoate-i miezul intr-o farfurie.Pune painea pe o tava si da-o la copt pana cand se rumeneste. Intr-o cratita, pe foc potrivit,...
Supa-crema de sparanghel cu ou moale si paine prajita
Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga pastarnacul, prazul si ceapa verde si se calesc 10 minute amestecand din cand in cand pana cand ceapa si prazul s-au inmuiat. Intre timp se taie partea lemnoasa a sparanghelului si se arunca.Varfurile se taie si se pun deoparte iar ce a ramas se toaca...
Supa-crema de mazare cu menta si biscuiti crocanti cu pesto rosso
Pentru supa, pune ceapa cu cartoful, usturoiul si zeama de supa de legume intr-o cratita pe foc potrivit si lasa-le sa fiarba 15-20 minute pana cand cartoful s-a inmuiat.Pastreaza 2 linguri de mazare iar restul pune-o in cratita cu legume si las-o sa fiarba 4-5 minute. Ia cratita de pe foc,...
Supa-crema de spanac
Se topeste untul intr-o cratita si se calesc ceapa si usturoiul, aprox.5 minute.Se adauga cartoful si se caleste 1 minut apoi se toarna zeama de supa de gaina si se lasa sa fiarba 15 minute.Se adauga laptele, se lasa sa dea intr-un clocit apoi se adauga frunzele de spanac si coaja rasa de...
Supa de mazare si cartofi cu busuioc
Se incinge o cratita la foc potrivit si se aduaga uleiul.Se adauga ceapa toacata si se caleste 4-5 minute, pana cand se inmoaie.Se adauga cartofii si zeama de supa de legume si se lasa sa fiarba acoperit 15-20 minute, apana cand cartofii s-au inmuiat.Se adauga mazarea scursa si se mai lasa sa...
Chowder cu piept de curcan, linte verde si porumb
Pune ceapa intr-o cratita impreuna cu 6 linguri zeama de supa de pui.Acopera cratita si lasa ceapa sa se inmoaie 2-3 minute.Adauga cartofii, restul de zeama de supa de pui si laptele si lasa totul sa dea intr-un clocot apoi redu focul la minim si lasa sa fiarba 15-20 minute pana cand cartofii...