A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Budinca de brocoli

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Brocoli se desface buchetele si se fierbe pe baie de abur. Intr/un vas termorezistent, se aseaza buchetelele de brocoli, se presara deasupra branza sfaramata, parizerul taiat fasii. Ouale se bat...Citeste continuarea

Briose cu nutela

Postat de: Alinutza80 in Dulciuri

Intr-un castron se pun faina, zaharul, praful de copt si sarea. Intr-un alt castron se amesteca oul, laptele si uleiul si se adauga peste faina. Se amesteca cu o furculita foarte usor, chiar numai...Citeste continuarea

Bomboane cu nuca cocos trase in...

Postat de: privatelaura in Prajituri

Se pune pe foc, intr-un vas,  laptele de cocos cu zaharul. Se amesteca si se tine pe foc pana se topeste zaharul, apoi se ia de pe foc, se adauga nuca de cocos, esenta de vanilie. Se amesteca...Citeste continuarea

Budinca de gris

Postat de: mon in Dulciuri

Pui laptele la fiert cu un praf de sare si cu zaharul. Cand clocoteste torni grisul in ploaie amestecand continuu cu un tel. Lasi sa fiarba pana devine ca o smantana groasa. Opresti focul adaugi...Citeste continuarea

Brownies

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Tocam nucile grosier si le perpelim putin intr-o tigaie. Ciocolata rupta bucatele impreuna cu untul taiat cubulete se pun la topit pe baie de aburi. Dupa ce am topit ciocolata si untul adugam...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: butoiaurora76 in Prajituri

Se amesteca la mixer faina, cu praful de copt, cacao, ciocolata, apoi adaug oul, zaharul vanilat, laptele, uleiul si zaharul. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 25 minute. Citeste continuarea

Briose aperitiv

Postat de: Elena_Daria in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron batem ouale cu laptele, sare si piper. Apoi adaugam faina cernuta si amestecata cu praful de copt si omogenizam. Adaugam apoi cascavalul razalit si salamul. La final adaugam...Citeste continuarea

Biscuiti cu scortisoara

Postat de: andreeaandreia18 in Prajituri

Amestecati toate ingredientele in afara de nuca si faina intr-un vas mai mare. Dupa ce le-ati batut cu mixerul si ati obtinut o compozitie ca o spuma adaugati treptat faina amestecand tot cu...Citeste continuarea

Briose cu crema de mascarpone si...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Briosele: Mixam ouale spuma impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Adaugam uleiul,iar mai apoi laptele. Punem esenta si praful de copt. Ness-ul il frecam cu 2-3 lingurite apa fierbine...Citeste continuarea

Baigli cu mac

Postat de: pusikmea in Dulciuri

Se dizolva drojdia in putin lapte caldut, o lingurita de zahar si o lingura de faina. Se lasa pana se umfla. Intr-un bol se pune faina, oul, zaharul, sare, maiaua si se adauga treptat...Citeste continuarea

Bis di crudaiola

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Rosiile se taie felii,se pune in robotul de bucatarie,sau se paseaza cu blenderul(iese mai bine in robotul de bucatarie).Maslinele se pun fara masline,se taie cubulete,punem oregano,busuioc si...Citeste continuarea

Budinca de gris cu branza de vaci

Postat de: miremirc in Prajituri

Punem laptele la fiert cu sarea, apoi adaugam grisul presarat in forma de ploaie, amestecand mereu ca sa nu se formeze cocoloase, timp de 5 minute. Lasam grisul sa se raceasca , apoi adaugam...Citeste continuarea

Baklava Muffins

Postat de: madi_marin in Prajituri

Se topeşte untul de la umplutură într-o crăticioară la foc mic până devine lichid. Se adaugă apoi zahărul şi se amestecă pe foc mic în continuare, apoi se pun...Citeste continuarea

Batoane de cereale

Postat de: Geanina87 in Dulciuri

Se amesteca cele 3 ingrediente,iar compozitia se da la cuptor pentru 10-15 minute la foc mediu.Se lasa la racit dupa care se taie cu un cutit zimtat. Citeste continuarea

Brownie Chocolate Cake

Postat de: madi_marin in Prajituri

Se topesc la foc mic ciocolata tăiată bucăţele şi untul. Se dau deoparte. Se bat ouăle întregi cu zahărul până se obţine o spumă. Se amestecă apoi cu ciocolata si untul...Citeste continuarea

Bors cu afumatura

Postat de: deyutzky in Ciorbe

Spalam bine scarita, o taiem bucatele si o punem la fiert. Cand carnea este pe jumatate fiarta, taiem morcovul si ceapa cubulete si le punem peste carne la fiert. Adaugam rosia taiata...Citeste continuarea

Briose cu dulceata de caise

Postat de: panacris in Dulciuri

Ciocolata se faramiteaza bine. Faina se amesteca cu ciocolata, cacaua si praful de copt. Ouale se bat energic, in alt vas cu zaharul, untul moale si iaurtul pana se omogenizeaza. Se incoporeaza...Citeste continuarea

Budinca de branza cu oreo sau dulce...

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Punem branzica intr-un castron, adaugam smantana, zaharul ,coaja de lamaie si amestecam totul cu blenderul. Adaugam apoi ouale si grisul si omogenizam. Dezlipim biscuiti de crema si ii rupem in...Citeste continuarea

Bruschete cu ton

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Painea se prajeste pe ambele parti prin ce metoda va place. Se freaca feliile prajite cu usturoi. Se pun feliile intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se desface conserva de ton, se...Citeste continuarea

Budinca de macaroane cu branza

Postat de: susu in Dulciuri

Stafidele se inmoaie cu esente si cognac si se lasa 40 de minute. Se pun 2 l de apa cu sare si ulei sicand da in clocot adaugi macaroanele pentru 10 minute dupa care le scurgi. Bati 4 oua cu...Citeste continuarea

Briose cu mere

Postat de: sufletista in Prajituri

Mixam bine uleiul cu zaharul(folositi un bol inalt)adaugam treptat apa rece, Incorporam faina amestecata cu sarea si praful de copt toate cernute. Adaugam marul curatat si taiat cubulete,...Citeste continuarea

Branzoici

Postat de: mon in Dulciuri

Laptele il incalzim putin, apoi il punem intr-un vas mai mare, adaugam zaharul putina sare, drojdia si amestecam. Punem ouale batute bine si incepem framantarea adaugand faina putin cate putin. In...Citeste continuarea

Bruschete ”mic dejun” de duminica

Postat de: ancutaCH in Aperitive / Garnituri

Se face un sos din ulei, oregano si praful de usturoi Se toaca marunt rosiile si ardeiul si se amesteca in sosul de ulei Compozitia de rosii si ulei se pune pe fiecare felie de paine...Citeste continuarea

Brioșe sau mini chec aș zice eu

Postat de: LadyCrs in Prajituri

Am mixat ouăle, zahărul vanilat și zahărul timp de 5 minute. Am adăugat uleiul puțin câte puțin până s-a încorporat, mixând în continuare. Apoi am adăugat...Citeste continuarea

Bors de pastai cu pancetta afumata

Postat de: adasev12 in Ciorbe

Mai intai alegem pastaile si le rupem bucatele mai mici. Punem la foc o oala cu apa si cand clocoteste turnam peste pastaile si lasam asa vreo 15 minute. Luam o alta oala si punem la foc 3 l de...Citeste continuarea

Budinca de paste cu branza sarata

Postat de: dakris in Paste

Pastele se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, se trec sub un jet de apa rece si se scurg. Intr-un castron incapator se amesteca branza rasa, smantana, laptele, ouale batute si grisul,...Citeste continuarea

Briose glazurate

Postat de: mon in Dulciuri

Batem oul intr-un vas adaugam zaharul untul moale laptele si amestecam bine; incorporam faina cernuta cu praful de copt in compozitia cu ou apoi adaugam fulgi de ciocolata si amestecam usor....Citeste continuarea

Biscuiti cu nuca

Postat de: timea in Dulciuri

Mixam margarina, tinuta la temperatura camerei, cu zaharul apoi adaugam pe rand esenta de vanilie, sarea, bicarbonatul stins cu o lingura de lapte.  Adaugam nuca, apoi treptat faina pana...Citeste continuarea

Buseuri cu ciuperci

Postat de: Toamna07 in Aperitive / Garnituri

Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem, le tocam marunt la robot sau de mana. Intre timp tocam ceapa si o calim in cubul de unt peste care adaugam ciupercile, sare si piper. Cand...Citeste continuarea

Bomboane din resturi

Postat de: alinutza1983 in Dulciuri

1. Taiem cozonacul cubulete...separat, intr-un ibric preparam un fel de glazura din unt, lapte, ciocolata neagra, zahar pudra si cacao. Topim aceste ingrediente la foc mic, apoi le turnam peste...Citeste continuarea

Branza feta marinata

Postat de: aziz in Aperitive / Garnituri

Se taie branza cubulete mici sau felii cum va place .......Se incalzeste uleiul de masline si adaugam coaja rasa de la jumatate de portocala fulgii de chili,dam o shfaraiala si apoi lasati sa se...Citeste continuarea

Budinca de biscuiti cu spuma de mango

Postat de: alldaycooking in Dulciuri

Pentru budinca am sfaramat biscuti, dar nu foarte fin, au ramas unele bucati mai maricele. Am amestecat galbenusurile cu ulei, procedeul fiind ca la maioneza. Am adaugat laptele batut si am...Citeste continuarea

Birchermuesli

Postat de: mimmi in Dulciuri

    Batoanele sfarmate se amesteca cu iaurtul si mierea si se lasa la inmuiat cca 2 ore (daca folositi muesli,lasati peste noapte la inmuiat) Se toaca kiwi-ul marunt si se adauga in...Citeste continuarea

Bautura din spuma de capsuni

Postat de: gurita_ta2005 in Cocktail

Se spala bine capsuinile cu apa rece, se rupe codita si se pun intr-un castronel. Adaugam zaharul si esenta si le pasam cu blenderul, pana devine pasta. Se poate servi si in zilele de vara cu un...Citeste continuarea

Biscuiti cu ciocolata

Postat de: eduard_09 in Prajituri

Frecam margarina cu zaharul si oule intregi pana obtinem o pasta spumoasa si zaharul s-a topit bine. Amestecam praful de copt cu faina si adaugam in spuma de margarina impreuna cu esenta de cafea....Citeste continuarea

Briose cu cafea

Postat de: eduard_09 in Prajituri

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Adaugam uleiul in fir subtire si mixam, adaugam faina cu praful de copt si coaja de lamaie. Incorporam in spuma...Citeste continuarea

Brioșe cu căpșuni

Postat de: LadyCrs in Prajituri

Am amestecat ouăle împreună cu zahărul, iaurtul, esența și zahărul vanilat până ce s-a topit zahărul. Făina și praful de copt le-am amestecat și le-am adăugat în...Citeste continuarea

Branzica de vaci cu smantana si...

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Amestecam branza de vaci cu smantana.3 capsune se taie cubulete, se amesteca toate impreuna si se orneaza cu felii de capsune. Citeste continuarea

Budinca cu varza acra si orez

Postat de: medioto59 in Mancaruri de post

Spalam varza si daca este cazul o lasam la desarat in apa rece.Se scurge bine varza de apa si apoi se taie fasiute subtiri.Stropim varza cu putin ulei de masline si o condimentam cu cimbru ...Citeste continuarea

Baigli cu mac

Postat de: cocolina in Prajituri

Se prepara maiaua din 100 ml lapte caldut, drojdia si o lingurita zahar. Intr-un castron se pune faina, oul, coaja de lamaie, 50g zahar, maiaua si se framanta un aluat.Topim margarina si o adaugam...Citeste continuarea

Barcute de dovlecei

Postat de: SanatateAcasa in Mancaruri de legume

Dovlecelul se spala, se taie pe din doua. Se scobeste miezul cu o lingura, apoi se scoate miezul si se taie in bucati. Ciupercile se spala si se taie in bucati. Se umple barcutele cu dovlecel...Citeste continuarea

Bruschete cu pomororo e basilico

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Rosia se taie feliute subtiri, dupa care le facem cubulete. Le adaugam intr-un castronel, punem sare si piper, ulei de masline, busuioc si oregano. Lasam la rece timp de 20 minute. Painea o...Citeste continuarea

Beef stroganoff

Postat de: Oana in Vita

Carnea de vitel se taie fasii subtiri. Ceapa si usturoiul se curata si se taie cubulete. Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se soteaza ceapa si usturoiul. Se adauga carnea si se lasa sa se...Citeste continuarea

Bomboane Raffaello

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Untul moale, lasat la temperatura camerei, l-am mixat bine cateva minute. Cand a devenit spuma am adaugat zaharul pudra continuand mixarea pana s-a topit zaharul. Am adaugat laptele praf,...Citeste continuarea

Biscuiti speculoos

Postat de: ana in Dulciuri

Mixam untul cu zaharul pana obtinem o consistenta pufoasa apoi incorporam celelalte ingrediente. Lasam compozitia sa se odihneasca 2 ore la rece . Modelam aluatul dupa imaginatie. Eu am format...Citeste continuarea

Betisoare de curcan cu cartofi...

Postat de: alldaycooking in Curcan

Pieptul de curcan l-am taiat fasii lungi, am obtinut astfel 8 betisoare. Am amesteat uleiul de malsine cu otet balsamic, piper alb macinat, busuioc si chiv es maruntit, putina sare si am trecut...Citeste continuarea

Biscuiti cu gust de cafea

Postat de: jolygina in Prajituri

Frecam margarina cu zaharul si ouale intregi pana obtinem o pasta spumoasa si zaharul s-a topit bine amestecam praful de copt cu faina si adaugam in spuma de margarina impreuna cu esenta de...Citeste continuarea

Budinca cu ciocolata pt pitici :)

Postat de: dakris in Dulciuri

50 ml lapte se amesteca cu zaharul cacaoa si amidonul, restul de lapte se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba   se adauga amestecul dulce si se amesteca energic si continuu. Se mentine pe...Citeste continuarea

Budinca de tapioca

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Tapioca se pune intr-un bol cu 1cana de apa si se lasa 10min dupa care se scurge apa si se pun intr0un vas cu laptele si zahar;se amesteca mereu sa nu se prinda de vas si se tine pe foc mic pana...Citeste continuarea

Bors de perisoare

Postat de: carla27carla in Ciorbe

Se pun 4 l de apa la fiert intr-o oala. Ceapa se toaca marunt si se pune in oala cand apa clocoteste. Zarzavaturile se curata, se spala si se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune ulei sa se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]