A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Brownie cu menta

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Ciocolata am rupt-o bucatele, untul l-am taiat cubulete, si impreuna le-am pus la topit pe baie de abur. Cand s-au topit am dat vasul de-o-parte si m-am ocupat de aluat. Intr-un bol am pus...Citeste continuarea

Budinca de spirale cu cascaval si...

Postat de: dakris in Paste

Pastele se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, se trec sub un jet de apa rece, apoi se scurg. Intr-un bol se amesteca telemeaua rasa, smantana, laptele, condimentele si ouale batute, apoi...Citeste continuarea

Baton cu ciocolata

Postat de: AdriiAdi in Dulciuri

Decongelezi aluatul fraged la temperatura camerei. Il pui pe planseta si il mai intinzi un pic. Il tai in 4-6 bucati . Fiecare bucatica de aluat o ungi cu ciocolata , o rulezi apoi o...Citeste continuarea

Bomboane RAW

Postat de: Ela68 in Prajituri

Se curata de samburi curmalele si prunele , amestecam cu celelalte ingrediente, mai putin semintele de canepa si le macinam cu ajutorul blenderului. Nu trebuie sa fie multa cantitate deodata...Citeste continuarea

BBQ _gratar carne porc

Postat de: AdriiAdi in Porc

Tai bucata de carne in felii de 1 cm. Daca ti se par groase le mai bati un pic cu ciocanul pentru carne si le asezonezi. Le lasi 1 ora sa se imbine aromele  si le frigi la gratar de...Citeste continuarea

Bors romanesc (de post)

Postat de: Doinavar in Mancaruri de post

Caliti cateva minute in ulei ceapa tocata si ardeiul gras, apoi adaugati celelalte legume si cartoful curatat si taiat in bucati mari. Adaugati 1,5 l apa si putina sare. Lasati sa fiarba la foc...Citeste continuarea

Bagheta umpluta cu pasta de...

Postat de: Doinavar in Aperitive / Garnituri

Taiati bagheta in 6 bucati pe lungime (cornurile se taie in jumatate) si scoateti miezul cu o furculita. Intr-un castron puneti miezul, ardeiul gras taiat cubulete foarte mici (pastrati cateva...Citeste continuarea

Briose aperitiv cu legume si bacon

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Intai punem apa la fiert cu putina sare, iar cand atinge punctul de fierbere punem legumele congelate si lasam la fiert cateva minute pana se inmoaie mazarea ca aceasta este cea mai pretentioasa....Citeste continuarea

Bors moldovenesc de gaina

Postat de: carla27carla in Ciorbe

Pulpele de gaina se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece.Se ia spuma ce se formeaza.Ceapa,morcovii,radacina de patrunjel,telina se curata si se taie cubulete.Ardeiul se curata de cotor...Citeste continuarea

Barcute umplute cu brinza

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Gogosarii ii spalam, ii taiem felii mai groase, ii curatam de nervuri si seminte. Brinza o zdrobim cu o furculita sau o punem la robot, adaugam untul moale si frecam cu o lingura de lemn,...Citeste continuarea

Budinca de tapioca cu ananas

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Vegan / Raw vegan

Se pune la fiert tapioca impreuna cu laptele, la foc foarte mic si se amesteca din cand in cand. Adaugati mierea sau zaharul impreuna cu pastaia de vanilie si fierbeti aproximativ 20-25 minute...Citeste continuarea

Baclava turceasca

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Siropul : apa si zaharul le punem pe foc cca 20 min, cand s-a format un sirop stoarcem o jumatate de lamaie in sirop. Lasam sa fiarba inca 5 minute apoi oprim focul. Dupa ce se raceste siropul...Citeste continuarea

Brioşe cu cremă de unt şi bezea...

Postat de: ana in Prajituri

Briosele: Am incins cuptorul la 175 C, faina, cacaoa si sarea le-am amestecat intr-un bol si am pus bolul deoparte. Intr-un alt bol am mixat bine de tot zaharul cu untul pana am obtinut o...Citeste continuarea

Baklava

Postat de: Bucatardinpasiune in Prajituri

In primul rand, trebuie sa mentionez ca toate ingredientle trebuie sa fie la temperatura camerei, asa ca nu uitati sa scoateti totul de la frigider cu vreo 2 ore inainte de a va apuca de treaba....Citeste continuarea

Budinca de ciuperci cu paine

Postat de: LALY in Aperitive / Garnituri

Spalam ciupercile bine si le taiem in bucati mai mari. Punem uleiul intr-o tigaie mai mare, adaugam ciupercile si usturoiul pisat si lasam la foc mediu pana se inmoaie. Dam deoparte si condimentam...Citeste continuarea

Budinca de vanilie cu fructe

Postat de: elena001 in Dulciuri

se amesteca praful de pudding cu zaharul si 4 linguri de lapte  se taie feliute mici fructele si se adauga in compozitie intre timp laptele se pune la fiert cand laptele e fiert se...Citeste continuarea

Bors de praz si cartofi

Postat de: aliliana in Ciorbe

Ceapa,cartofii, patarnacul, telina, ardeiul, prazul, morcovul se  curata, se spala si si toaca.  Intr-o oala punem apa la fiert cu sare. Cand incepe sa fiarba, punem legumele mai...Citeste continuarea

Betisoare picante pentru aperitiv

Postat de: eya in Aperitive / Garnituri

   Se taie pieptul de pui dupa ce se spala si se lasa sa se scurga apa de pe el,apoi se taie pietul in doua ca apoi,sa se taie felii cat mai subtiri din piept si sa ajunga ca si...Citeste continuarea

Boccelute de clatite cu ciuperci

Postat de: silvi0ara in Aperitive / Garnituri

Pentru acest mic dejun se incepe prepararea de cu seara. Se pregatesc mai intai clatitele. Se curata ciupercile si se taie bucati.Se toaca ceapa si se caleste in ulei,se adauga...Citeste continuarea

Budinca de gris cu fructe de padure

Postat de: vio_dreams in Dulciuri

Fierbem laptele cu 100 gr zahar si cu grisul. Amestecam continuu pana incepe sa se ingroase.Lasam sa se racoreasca. Adaugam vanilia si galbenusurile. Batem spuma tare albusurile si le...Citeste continuarea

Biscuiti digestivi cu tarate de...

Postat de: vio_dreams in Dulciuri

Amestecam faina intregrala, taratele de ovaz, zaharul brun, praful de copt si sarea. Adaugam peste ele untul topit  oul si coaja de lamaie si amestecam. Fructele goji le stropim cu zeama...Citeste continuarea

Briose cu fructe de padure

Postat de: Irina in Prajituri

Incalzim cuptorul la 190 grade C.  Amestecam untul cu zaharul, adaugam ouale pe rand, faina si la final fructele, pana obtinem o compozitie omogena. Intr-o forma de silicon pentru...Citeste continuarea

Budinca de legume

Postat de: dakris in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas de yena   (cca 20 x 30   cm) uns cu unt se aseaza mixul de legume. Ouale se bat si se amesteca cu smantana, laptele si condimentele. Se varsa peste legume, apoi se rade...Citeste continuarea

Budinca de gris cu fructe

Postat de: Doinavar in Mancare copii

Puneti la fiert laptele cu zaharul, 1 plic de zahar vanilat si untul. Cand clocoteste adaugati grisul in ploaie, amestecand cu un tel sub forma de para. Lasati sa fiarba la foc mic amestecand din...Citeste continuarea

Boeuf Bourguignon/Carne de vita in...

Postat de: Doinavar in Vita

Se taie carnea si slanina cubulete, carnea mai mare si slanina mai marunt. Se condimenteaza si se pun la calit intr-o cratita cu fundul mai gros (tuci) in unt, iar dupa cateva minute se adauga...Citeste continuarea

Briose cu cascaval Sofia,carnati...

Postat de: LALY in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron amestecam iaurtul,ouale,uleiul,sarea si cascavalul ras.Separat amestecam  faina cu praful de copt.Amestecam cele doua compozitii si lasam sa se odihneasca circa 15...Citeste continuarea

Briose cu cascaval Sofia si masline

Postat de: LALY in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron amestecam bine laptele,ouale,uleiul si un praf de sare.Intr-un alt vas amestecam faina cu praful de copt.Cernem deasupra aluatului lichid faina si omogenizam usor.Jumatate din...Citeste continuarea

Briose cu cascaval Sofia si seminte...

Postat de: LALY in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron amestecam laptele, ouale si uleiul. Intr-un alt vas amestecam faina cu praful de copt. Cernem faina peste amestecul de lapte si oua si omogenizam usor. Adaugam si un praf de sare....Citeste continuarea

Baclava Lili

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Intr-un castron se amesteca zaharul cu nucile macinate si coaja de lamaie. Separat se topeste untul. Intr-o tava incepem sa punem aproximativ 7 foi unse cu unt intre ele, peste al saptelea...Citeste continuarea

Brioșe cu vanilie și ciocolată

Postat de: panacris in Prajituri

Untul se topește pe Bain Marie, se amestecă cu gălbenușurile, zahărul tos, zahărul vanilinat, laptele și coaja de lămâie. Într timp se bat albușurile cu un praf de sare. La...Citeste continuarea

Briose aperitiv a la Carmela

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

Se amesteca cascavalul ras cu kaizerul. Separat amestecam drojdia cu laptele caldut, pana se dizolva complet drojdia. Peste acestea se adauga pe rand uleiul, sarea, oul si maslinele(feliate si...Citeste continuarea

Briose cu lamaie confiata

Postat de: adnia in Prajituri

Ingredientele se pun in cuva in ordinea indicata (fara coaja de portocale confiata), apoi se seteaza masina pe programul de framantare (whisk)...eu il setez de doua ori la rand, sa fiu sigura ca e...Citeste continuarea

Budinca de zucchini

Postat de: rodicamaria in Paste

Zucchini se curata de coaja ,se dau pe razatoarea mare si se lasa deoparte. Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Ouale se bat cu furculita si se amesteca cu laptele. Sunca...Citeste continuarea

Biscuiti fini cu trandafiri

Postat de: adnia in Prajituri

Modul de preparare a acestor biscuiti  e la fel de simpla, iar acestia vor fi gata in doi timpi si trei miscari: toate ingredientele se amesteca in robot, sau la masina de paine; se formeaza...Citeste continuarea

Bruschete cu rosii,bacon si mozzarella

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Rosiile se taie cubulete si se pun intr-un castron, se adauga condimentele si ulei de masline si se lasa 10 minute sa intre condimentele in rosii. Baconul se taie cubulete si se pun intr-o...Citeste continuarea

Budinca din piure de cartofi cu...

Postat de: merisor67 in Porc

Curatam, spalam cartofii, ii tocam si ii punem la fiert in apa cu sare pentru a face piureul. Legumele le curatam, spalam, tocam si le punem la inabusit in putina apa cu ulei, adaugam...Citeste continuarea

Briose cu cascaval,carnati afumati...

Postat de: LALY in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron amestecam iaurtul, ouale, uleiul, sarea si cascavalul ras. Separat amestecam faina cu praful de copt si cernem deasupra compozitiei lichide. Omogenizam bine. Separat taiem carnatii...Citeste continuarea

Briose zambarete cu visine si stafide

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Untul se amesteca cu zaharul pana devine o spuma, se adauga ouale, unul cate unul, apoi praful de copt, zaharul vanilat, sarea, coaja de lamaie si faina. Se omogenizeaza bine. In forme de silicon...Citeste continuarea

Bors de gaina

Postat de: Retete_din_suflet in Ciorbe

Taiem gaina in bucati si o spalam bine. O punem la fierT in 3-4l de apa rece, la foc mediu. Spumuim bine de cate ori este nevoie. Dupa ce am terminat de luat spuma si apa este curata, punem...Citeste continuarea

Briose cu masline si ardei

Postat de: timea in Aperitive / Garnituri

Pregatim mai intai umplutura, adica taiem marunt maslinele si ardeiul rosu.  Intr-un bol amestecam faina cu sarea. Adaugam treptat framantand cu mana, untul topit, uleiul, albusul de ou...Citeste continuarea

Briose cu visine

Postat de: sufletista in Dulciuri

Ouale le mixam cu zaharul si praful de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam treptat uleiul si laptele, Amestecam faina cu praful de copt si adaugam in compozitia de oua Ungem formele...Citeste continuarea

Baclava cu nuca

Postat de: izulika in Dulciuri

Sirop Apa si zaharul se pun intr-o cratita pe foc si se lasa sa fiarba aproximativ 25 de minute dupa care se adauga sucul de lamaie si se mai lasa inca 5-10 minute, se da deoparte sa se...Citeste continuarea

Budinca de orez

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Intr-un vas amestecam toate ingredientele,lasam 20min amestecand,apoi impartim compozitia in boluri si dam la cuptor pana ce prinde o crusta deasupra;se serveste calda(si rece e buna)cu sirop de...Citeste continuarea

Biscuiti

Postat de: adnia in Vegan / Raw vegan

  Am amestecat bine, in boluri separate, toate ingredientele pt. fiecare tip de biscuiti in parte. Am obtinut foarte repede bilele de aluat, pe care le-am dat la rece pt. cca 1 ora....Citeste continuarea

Briose cu vanilie si dulceata de...

Postat de: privatelaura in Prajituri

Faina cu praful de copt se amesteca cu zaharul. Se adauga ouale si se framanta un aluat, dupa care se desface cu lapte. Se adauga si semintele de vanilie. Se pregatesc formele de briose, se...Citeste continuarea

Bilute cu gem de prune

Postat de: antici_gabytza in Dulciuri

Sfaramam biscuitii fin si amestecam cu esenta de rom. Dizolvam zaharul pudra, zaharul vanilat si apa pe baie de aburi, iar la sfarsit adaugam cacao. Rasturnam peste biscuiti si amestecam. Facem...Citeste continuarea

Briose dietetice

Postat de: simona72 in Prajituri

Galbenusurile le frecam putin cu indulcitorul pudra, adugam brinza de vaci, coaja de lamaie si le amestecam bine pina cind brinza s-a incorporat cu galbenusurile. Cele 2 feluri de faina le...Citeste continuarea

Biscuiti cu crema de vanilie si...

Postat de: alba_zori in Dulciuri

Am facut aluatul amestecand ingredientele in ordinea scrisa. Am lucrat putin cu mana pana a devenit ca o minge, am infasurat in folie transparenta si lasat la odihnit 30 minute in frigider. Am...Citeste continuarea

Bomboane ninse

Postat de: ana77 in Prajituri

- apa se fierbe cu zaharul, se obtine un sirop in care se incorporeaza cacaua si se mai fierbe putin - se ia de pe foc si se adauga nuca macinata, rahatul taiat marunt, stafidele tinute in...Citeste continuarea

Béchamel

Postat de: doralinda72 in Pt. paste

Topim untul si adaugam faina amestecand bine. Laptele il fierbem putin apoi turnam peste untul cu faina amestecand bine si punem nucsoara. Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]