Aperitiv cu piept de pui

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2011 | 5505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mai mare
  • 1 foaie de placinta de 370 gr.
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa verde mare
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 4 linguri faina
  • 150 gr.margarina
  • 1 cana cu lapte dulce
  • 3 linguri cu ulei
  • 4 felii de cascaval (din cel feliat)
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu piept de pui:

Pieptul de pui spalat se taie in cuburi nu prea mici. Ceapa se curata si taie marunt, morcovul si patrunjelul radacina se curata si se taie cuburi.

Intr-o tigaie se pun cele 3 linguri cu ulei la incins pe aragaz si punem mai intai la calit legumele si apoi adaugam carnea. Se va lasa pe foc pana scade lichidul din tigaie.

Separat se pune margarina la foc potrivit sa se topeaca, se pune faina, incorporam bine si se stinge cu laptele dulce. Se va obtine un amestec ca smantana mai groasa si se da la rece. Cand s-a racit carnea si crema , atunci se pot pune sare, piper, patrunjel verde tocat marunt si ouale. Toate acestea se vor amesteca intr-un castron.

Luam un vas rezistent la foc pe care-l unfem cu margarina si acoperim interiorul cu coca gata pregatita, sa rastoarma continutul tot in vas si se acopera pe deasupra cu feliile de cascaval. Dam la cuptor pana s-a rumenit deasupra.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun delicios: Sandwich "Buna Dimineata"