Aperitiv omleta cu spanac si cascaval

de loredanaaa in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2017 | 3620 vizualizari

 

Pentru o zi grea, e bine sa mananci un mic dejun care sa conțină spanac, ca sa-ti dea putere si energie. 
 

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • sare
  • ulei
  • piper
  • cateva foi de busuioc
  • 50 g cascaval ras
  • 500 g spanac
  • 3 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta cu spanac si cascaval:

Spanacul proaspat se spală bine si se fierbe in apa clocotita, pana cand frunza s-a inmuiat. Apoi il strecurati printr-o sita, il taiati si il frecati cu un pic de sare si piper.
Daca aveti spanac congelat, il lasati sa se dezghete.
Spanacul dezghetat ii condimentati cu sare, piper si il caliti impreuna cu un catel de usturoi. Cand este gata, se lasa la racit si apoi se taie marunt.
Amestecati cascavalul cu spanacul si faina, apoi adăugați ouale batute bine.
Dupa ce ati amestecat bine toate, le dati la cuptorul incins pana cand se rumeneste usor.
Va urez pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciuperci in aluat frantuzesc (masa de Craciun poloneza)