Borș de somon

de elucubratiiculinare in Supe/Ciorbe, 23 Iun 2015 | 6234 vizualizari

 

INGREDIENTE

2 litri apă

1 litru borș

2 capete de somon - aprox. 1 kg

2 cepe

2 morcovi

1/2 țelină mică

1/2 ardei gras roșu

1/2 conservă roșii

1/2 legătură leuștean

1/2 legătură mărar

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borș de somon:

Se pune apa la fiert, iar când începe să fiarbă, se adaugă ceapa, țelina și morcovul tocate mărunt. După ce au fiert 15 minute, adăugăm roșiile tocate și ardeiul gras tăiat cubulețe. Se mai lasă la fiert 10 minute, după care adăugăm borșul. Se lasă să mai fiarbă alte 10 minute, după care adăugăm căpățânile de somon spălate bine în mai multe ape și curățate ( mă refer la urechi). Se lasă alte 10 minute la fiert și stingem focul. Adăugăm sare și verdeața spălată și tocată mărunt. Căpățânile fiind foarte mari se scot, se lasă un pic la răcit, se scoate toată carnea de pe ele, după care se poate adăuga din nou în borș. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Borș de somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]