Bruschete (2)

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2011 | 4698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • felii de paine prajita
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 vinata mica
  • cascaval
  • rosii
  • sare (optional)
  • 1 lg ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete (2):

Se spala vinata, se sterge si se taie felii potrivite. Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline si se aseaza feliile de vinete si se lasa la perpelit si pe o parte si pe cealalta pana se inmoaie.

Cascavalul se taie felii, rosiile se taie la fel.

Feliile de paine prajita se dau cu usturoi, se aseaza feliile de vinete, se sareaza usor (optional), se pune cascavalul iar deasupra feliile de rosii. Se dau la cuptor pentru 5 minute sau pana se topeste putin cascavalul. 

Se serveste cald.  Un adevarat deliciu pentru micul dejun sau cina!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ochiuri romanesti cu cascaval