Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orez

de Panacris in Porc, 6 Noi 2014 | 6156 vizualizari

 

Ei, acum vă aduc altă variantă a bucățelelor de porc. Mai pe gustul gurmanzilor.

 

INGREDIENTE

  • bucățele de porc cca.500 g,
  • ciuperci pleutorus cca. 500 g,
  • ceapă galbenă 2 bucăți,
  • ceapă roșie 2 bucăți,
  • ulei de floarea soarelui,
  • sare iodată,
  • cimbru,
  • boia dulce de ardei,
  • mix de orez de la Panzani ( orez prefiert, orez roșu, orez negru) 250 g,
  • apă 1000 ml.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orez:

Bucățelele de porc se pun la dinstuit împreună cu ciupercile curățate și tocate mărunt, cca. 10 minute la foc mic, într-un vas Wokk, acoperit.

Apoi se adaugă ceapa curățată și tăiată mărunt, se asezonează de sare și mirodenii, se adaugă cca. 250 ml de apă și se lasă la gătit la foc mic cca. 45 de minute. Apoi se adaugă mix-ul de orez, apa și se amestecă până se înglobează toate ingredientele, lăsându-se la fiert la foc mic, acoperit cca. 25 de minute. Se servește fierbinte acompaniată de salată de sezon, în cazul nostru, salată de sfeclă roșie.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]