Carne crocanta de vita cu taitei si salata in stil asiatic

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 3 Dec 2015 | 3426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura alune neprajite si nesarate
  • 2 catei de usuturoi
  • o bucata de 5 cm de ghimbir
  • 2 bucati anason stelat
  • ulei de susan
  • 200 grame carne de vita tocata bio si cu un continut scazut de grasime
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita sos de peste
  • 1 lingurita sos de soia
  • 2 lime
  • 150 grame taitei
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 chili
  • 1 morcov
  • 200 grame mix de frunze de salata
  • 4 tulpini de coriandru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne crocanta de vita cu taitei si salata in stil asiatic:

Se prajesc alunele intr-o tigaie fiebinte, fara ulei timp de cateva minute, apoi se maruntesc intr-u mojar.

Se curata de coaja ghimbirul si usturoiul si se toaca marunt.

Se incalzeste o lingura de ulei de susan intr-o tigaie si se adauga anasonul. Se adauga apoi carnea tocata, urmata de miere si jumatate din cantitatea de ghimbir si usuturoi.

Se gatesc la foc mare 5 minute, pana devine totul crocant.

Restul de ghimbir si usturoiu se transforma intr-o pasta cu ajutorul unui mojar si se amesteca cu sosul de peste, cel de soia si sucul de la un lime pentru a obtine un dressing.

Se gatesc taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se taie morcovul julienne si se adauga peste frunzele de salata.

Se impart taiteii intre 2 farfurii, se aseaza salata deasupra, se stopeste cu dressing, se aseaza carnea de vita crocanta peste, ceapa verde, frunzele de coriandru si alunele.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne crocanta de vita cu taitei si salata in stil asiatic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu carnati, rosii si fasole verde