Carne de porc inabusita la tuci

de Andra_Constantinescu in Porc, 17 Dec 2014 | 8540 vizualizari

 

Acum i-a venit randul porcului :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc proaspata si/sau afumata;
  • grasime;
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc inabusita la tuci:

Se taie carnea, se da cu sare si se pune impreuna cu grasimea in tuci. Acesta se acopera cu capacul. Se amesteca din cand in cand, pana carnea este gata.

TIPS-URI

1

Pentru a se fragezi carnea, este bine sa fie multa grasime in tuci si acesta sa se acopere cu un capac.

2

Daca sunt prajite impreuna, carnea afumata da un gust bun carnii proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc inabusita la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]