Cartofi umpluti cu mozarella si parmezan la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 31 Oct 2020 | 3551 vizualizari

 

Mă bântuia rețeta asta de ceva vreme ;) În sfârșit i-a venit rândul! Se pare că va fi vedetă în CasaZmeilor! ;)
  P.S. Problema e că, vasul aparatului e prea mic, domnule ;) Numai așa de-o măsea pentru fiecare Zmeu ;) :)))

 

INGREDIENTE

  • Cartofi albi 4 bucăți mari,
  • Mozzarella cca. 100 g,
  • Parmesan, cca. 100 g,
  • Smântână cca. 100 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu mozarella si parmezan la slow cooker Crock Pot:

Cartofii se spală și se pun la gătit cu o cană de apă în vasul aparatului de gătit slow cooker Crock Pot, la programul HIGH 60 de minute. La un interval de 30 de minute se întorc pe partea cealaltă (ei nefiind acoperiți integral cu apă!) .

După ce s-au gătit cartofii, se scot din vas, vasul se curăță și se pregătește pentru copt.

Cartofiilor li se taie un capac translongitudinal și se scobește miezul, cu ajutorul unei linguri.

Miezul cartofilor se pasează, se amestecă cu mozzarella și parmesanul ras, cu smântâna  până ce se înglobează toate ingredientele.

Vasul ceramic curățat, se unge cu puțin ulei de măsline, se pun cartofii goliți, în care se adaugă umplutura de cartofi și lactate. Se lasă la gătit pentru cca. 60 de minute pe programul HIGH. Din când în când se ridică, capacul se șterge de aburi, iar la final se mai lasă 30 de minute necoperit pentru a prinde o crustă aurie.

Simplu și tare gustos.

 

Spor și poftă bună!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu mozarella si parmezan la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

01.11.2020, 20:39

Cat de mult iubesc eu acesti cartofi! Sunt tare, tare buni!

abstract01 1

02.11.2020, 22:41

buun

Sidy 1

27.10.2021, 08:25

Waw,,,cat de buni trebuie sa fie ! Musai trebuiesc incercati ! Am facut si eu ceva asemanator la Air Fryer...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]