Castane coapte

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2014 | 4996 vizualizari

 

Imi plac castanele si imi amintesc de copilarie.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg castane
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castane coapte:

Castanele se pun in apa cu sare si se lasa 1 ora.

Se cresteaza castanele ca sa nu explodeze si sa se desfaca mai usor.

Se pun castanele pe tava.

Trebuie stropite din cand in cand. Se intorc de pe o parte pe alta.

Se coc aprox. 20-30 de minute la 200°C. 

Se acopera cu un prosop ud si se lasa asa cateva minute, apoi se descojesc.

 

TIPS-URI

1

Se pot consuma asa sau se poate face piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castane coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castane coapte