Ceafa de porc prajita, cu cartofi prajiti si sos gorgonzola

de amradu in Porc, 11 Mar 2017 | 3562 vizualizari

 

A nu se consuma in exces, dauneaza grav greutatii !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc
  • 1 kg cartofi
  • 150 g branza gorgonzola
  • 20 g unt
  • 40 g smantana
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc prajita, cu cartofi prajiti si sos gorgonzola:

Se taie ceafa in felii de 1.5-2 cm grosime, se da cu sare si piper pe toate partile, se prajeste pana devine crocanta.

Cartofii se taie in fasii medii spre mari (cum ii face bunica mea) se dau cu sare, piper si pudra de usturoi si se prajesc pana devin aurii.

Intr-un ibric, se topesete untul, se adauga branza gorgonzola si se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se adauga smantana, sare si se mai lasa pe foc 1 minut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc prajita, cu cartofi prajiti si sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez turcesc cu carne de porc