Chiftele din carne de miel

de Rahela Velicu in Oaie, 17 Mai 2021 | 4018 vizualizari

 

Retete pascale

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne de miel
  • 2 cepe medii
  • 1-2 fire de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de miel:

Mai intai taiem cubulete carnea de miel si o tocam la masina de tocat sau in robotul de bucatarie impreuna cu ceapa si usturoiul verde.

Adaugam sare, piper si oregano si amestecam.

Formam chiftele mai mari ( se vor restrange foarte mult in timpul gatirii) de forma micilor si le punem intr-un vas de yenna. Nu este nevoie sa mai adaugam ulei caci isi vor lasa multa grasime acestea. Dam tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade si le lasam 35-40 de minute sau pana cand se rumenesc frumos. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Miel la tava cu sos de rosii in stil grecesc