Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de aziz in Ciorbe, 28 Apr 2011 | 6223 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: afumatura, ciorba, retete Ciorbe
Portionam carnea, taiem legumele marunt. Punem la fiert carnea, luam spuma, apoi adaugam legumele mai putin patrunjelul pe care il adaugam la final. Pofta buna!
de laura_n 7
de MotanLaOale 8
de katty 7
MVMih 1
Pt Gaby_d..."daca pici pe 10...o sa avem grija sa taiem noi un zero"
adry88 1
gustos
aziz 1
eduard
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:53
de Caty 3
ieri la 20:42
ieri la 13:55
ieri la 13:15
pe 28.10 la 10:29
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
vasimur
roxanabucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
liana10 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!