Ciorba de dovlecei

de roxanabucataras in Ciorbe, 26 Iun 2012 | 5854 vizualizari

 

Eu o mananc rece direct de la frigider. Este printre preferatele mele.

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 rosii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • putin orez
  • bors
  • sare
  • patrunjel, leustean, marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Am taiat ceapa si morcovii si i-am pus la fiert in apa cu sare.

Am curatat dovleceii de coaja, i-am taiat pe jumatate - pe lung si le-am scos miezul. Am taiat pe lung fasii, apoi cuburi. I-am adaugat peste legume.

Dupa 10 minute am adaugat orezul spalat. Cand orezul aproape a fiert am adaugat rosiile taiate cuburi si pasta de tomate.

Spre final am pus bors dupa gust, iar la final verdeata.

Enjoy!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

roxanabucataras 1

26.06.2012, 21:17

Sim0naWorld: bravo, e tare buna

diaconta 1

26.06.2012, 21:26

n-am facut pana acum,asa ca gust de la tine sa vad daca-mi place

roxanabucataras 1

26.06.2012, 21:36

diaconta: te astept cu drag inca mai e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]