Ciulama de pui cu ciuperci

de Dya Daniela Andrei in Pui, 3 Sep 2013 | 6719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuperci
  • 6-8 copanele de pui
  • 2 cepe mari
  • sare dupa gust
  • o cana cu supa de pui
  • o legatura de marar verde
  • smantana atat cat considerati
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci:

Rumenim copanelele usor, adaugam ceapa tocata si o lasam pana devine translucida. Punem ciupercutele (eu le-am prajit putin inainte :) ), supa de pui, saram dupa gust si lasam sa fiarba totul, la foc potrivit pentru 15-20 de minute. Adaugam si smantana, amestecam usor si o lasam cat sa dea intr-un clocot. Presaram marar proaspat dupa ce luam ciulamaua de pe foc.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca alegeti sa folositi delikat in loc de sare, trebuie sa stiti ca ii confera o culoare galbuie, nu prea potivita pentru ciulama

2

Eu aleg ciuperci de dimensiuni mici, insa, daca nu va plac asa, le puteti felia

3

Imi place ca ciulamaua sa aiba gust de smantana si nu urme ale gustului, de aceea eu folosesc o cutie mare de 1000 gr

4

Copanelele se strang la fiert, puteti folosi piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]