O reteta de origine franceza ...foarte usor de facut ,cu putine ingrediente...asemanatoare unei budinci.Buna cu orice fel de fructe insa la fel de buna si cu legume !!!
Reteta am preluat-o de la Timi >:D< ...
Caisele le spalam,le taiem in doua si scoatem samburele .
Luam o tava pentru cuptor de forma rotunda si ungem cu unt.Asezam in tava jumatatile de caisa.
Separat punem intr-un bol ouale intregi,zaharul si un praf de sare.Mixam bine ingredientele.
Adaugam apoi faina si mixam in continuare.Adaugam laptele putin cate putin si mixam pana ce ingredientele s-au amestecat bine si obtinem o compozitie asemanatoare celei pentru clatite.
Punem compozitia in tava peste caise,nivelam si dam tava la cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade pentru 30 minute.
Scoatem tava din cuptor cand este gata,lasam prajitura sa se raceasca si pudram cu zahar pudra,dupa preferinta.