Cod en papillote cu couscous si legume

de Satisfyyourcravings in Peste, 2 Feb 2016 | 2651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 70 grame piure de tomate
  • 150 grame morcovi
  • 1 lingura sos picant (eu am folosit Tabasco Chipotle)
  • 200 grame couscous integral
  • 4 bucati file de cod
  • 7 grame marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod en papillote cu couscous si legume:

Se toaca rosiile in cuburi, iar usturoiul felii. Se amesteca rosiile si usturoiul cu pasta de tomate, morcovii taiati julienne, sosul picant, couscousul, sare si 200 ml de apa fierbinte.

Se imparte couscousul in 4 parti si se aseaza fiecare parte in centrul unei hartii de copt. Deasupra se aseaza cate o bucata de cod, se presara cu sare, piper si marar tocat. 

Se impacheteaza hartiile astfel incat tot pestele sa fie acoperit. 

Se gatesc in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru 20 de minute. 

Se servesc imediat cu sos picant deasupra si felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod en papillote cu couscous si legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Satisfyyourcravings 1

02.02.2016, 20:55

Zamfira 1

02.02.2016, 21:03

mihaelar63 1

03.02.2016, 00:53

Metoda mea preferata de pregatire a pestelui

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Peste aromat