Conopida cu cartofi si branza la cuptor

de pity19 in Mancaruri de legume, 28 Oct 2014 | 7868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o capatana conopida
  • 5 cartofi mari
  • 250 gr branza de vaca proaspata
  • 6 linguri smantana grasa de vaca
  • 1 lingurita jumatate sare
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu cartofi si branza la cuptor:

Clatim conopida, rupem bucati si dam la fiert in apa cu sare, pana aceasta devine mai moale

Clatim cartofii sub jet de apa rece. Curatam de coaja. Taiem fiecare cartof felii rotunde, punem intr-o oala, acoperim cu apa si adaugam un praf de sare. Dam la fiert cartofii pana furculita intra cu usurinta in ei

Rupem branza de vaci marunt, adaugam 6 linguri de smantana, 3 oua si o lingurita jumatate de sare, amestecam bine

Pregatim o tava de cuptor unsa cu unt.

Strecuram cartofii si conopida de apa. Condimentam cu sare.

In tava unsa punem un rand de cartofi, unul de conopida, turnam jumatate din compozitia de branza. Mai punem un strat de cartofi, unul de conopida si iar cartofi, peste care adaugam restul compozitiei peste cartofi

Dam la cuptorul preincalzit la 190 grade , pana se rumeneste la suprafata , cca 30 de minute!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu cartofi si branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]