Cuscus picant

de ANCA in Mancaruri cu carne, 2 Mai 2010 | 9847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne tocata (am folosit de vitel)
  • cuscus
  • suc de rosii
  • 2 linguri de vin alb sec
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • sos chilli
  • piper
  • salvie
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuscus picant:

Carnea tocata am inabusit-o impreuna cu ceapa si usturoiul verde, am adaugat putina salvie, cimbru si salvie si am lasat la foc mic cca 20 min. Apoi am adaugat o cana cu suc de rosii, am stropit cu putin vin alb si sos chilli dupa gust si am lasat la fiert inca 5 minute, dupa care am adaugat cuscus-ul si dupa ce a dat un clocot am oprit focul, am potrivit cu sare si piper mozaic si am acoperit cu un capac 10 minte, pentru a se umfla cuscus-ul.

Se serveste cald, cu salata sau fara.

TIPS-URI

1

sosul trebuie sa fie in cantitate mai mare, pentru a avea de unde trage cuscus-ul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Limba cu masline