Desert prajitura cu ricotta si prune (low carb, fara gluten)

de Catalina L in Prajituri, 31 Iul 2022 | 3305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ricotta
  • 3 ouă
  • 2 linguri de făină de cocos
  • 4 linguri îndulcitor natural eritritol
  • 3 linguri de iaurt Skyr
  • 4 prune roșii
  • 10 picături de stevie de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu ricotta si prune (low carb, fara gluten):

Bateți ouăle cu îndulcitoriul si picaturile de stevia. 

Adăugați făina de cocos apoi iaurtul si amestecati. 

Incorporați branza ricotta la final. Se amestecă bine și se toarnă într-o formă unsa cu unt (18/25 cm). 

Puneți prunele roșii tăiate felii deasupra și introduceți în cuptorul preîncălzit la 180 ° C timp de 45 de minute.

Se lasă să se răcească, se decorează cu îndulcitor pudră. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu ricotta si prune (low carb, fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu prune