Dovlecei copti

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2015 | 3810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • 2 fire de ceapa verde
  • 4-5 catei de usturoi
  • un ardei capia rosu
  • bulgarasi de branza de burduf
  • frunzulite de busuioc proaspat
  • 2 linguri cu ulei
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei copti:

Taiem dovleceii in felii mai groase, pe lung.

Ii saram dupa gust si ii coacem pe tava, pe ambele parti, atat cat sa se rumeneasca usor.

Ii asezam apoi intr-un vas termorezistent, ii stropim cu ulei si adaugam ceapa verde taiata rondele, usturoiul tocat marunt si ardeiul capia cuburi. Adaugam bulgarasii de branza si asezam vasul in cuptorul incins in prealabil, pentru 20-30 de minute.

Se servesc calzi, cu busuioc verde presarat. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Şniţele de dovlecei cu mujdei