Drob de miel

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2013 | 8431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de miel: 1 ficat, 1 inima, plamanii
  • 3 cepe uscate
  • 3 cepe verzi
  • 3 fire de usturoi
  • 1 si 1/2 legatura marar
  • 3 oua
  • 3 oua fierte tari
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

1. Punem la fiert ficatul si plamanii si separat inima pentru ca au timp de fierbere separat.

2. Spalam si curatam ceapa si usturloiul, le taiem marunt si punem la calit prima data ceapa uscata si dupa 2 minute adaugam ceapa verde si usturoiul si o lasam la inabusit tot 2 minute. 

3. Cand carnea este fiarta o punem la maruntit in blender impreuna cu ceapa si usturoiul.

4. Turnam compozitia intr-un bol si amestecam cu mararul taiat marunt, ouale crude, sare si piper dupa gust.

5. Tapetam o tava de cozonac cu hartie de copt, punem putina compozitie, asezam ouale fierte tari si turnam restul de compozitie apasand usor.

6. Dam la cuptorul preincalzit la 170 C timp de 40 - 45 de minute.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel pentru Pasti