Dulceata de piersici

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 24 Sep 2014 | 4987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piersici
  • 500 g zahar
  • 200 ml apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Piersicile se spala si se taie cubulete.

Zaharul se pune intr-o craticioara pe foc si se amesteca continuu pana acesta devine lichid.

Cand acesta s-a topit frumos se sdauga apa amestecandu-se continuu pana se dizolva totul.

Se adauga piersicile si se fierbe la foc mic. Dulceata este gata cand siropul cade bob pe o farfurioara rece.

O lasi sa se raceasca si o torni in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici