Farfalle in sos pesto cu rosii uscate la soare, spanac si romanesco

de Satisfyyourcravings in Farfalle, 9 Dec 2018 | 3277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame farfalle
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 3 lingurite Pesto alla genoveze
  • 6 rosii uscate la soare
  • 100 grame spanac proaspat
  • 50 grame branza Feta
  • 300 grame romanesco/ broccoli
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle in sos pesto cu rosii uscate la soare, spanac si romanesco:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. 

Intre timp, se desface romanesco in buchetele, usturoiul se piseaza si rosiile se toaca marunt.

Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie si se adauga usturoiul, impreuna cu rosiile uscate la soare. Se lasa 1-2 minute la foc mediu, avand grija sa nu se arda usturoiul. Se adauga spanacul si pesto si se amesteca bine. Se lasa pana cand spanacul s-a inmuiat. Se adauga branza si pastele si se amesteca din nou. Se adauga din apa in care au fierbt pastele, daca este nevoie, pentru a obtine un sos matasos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle in sos pesto cu rosii uscate la soare, spanac si romanesco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii si dovlecel