Ficatei de pui aromati

de laylalala in Ficat, 14 Mar 2011 | 3754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ficatei de pui
  • 25 gr unt
  • 2 cepe albe, curatate si tocate
  • 300 ml vin rosu
  • 2 cuisoare
  • 1 baton de scortisoara
  • 1 lingurita rozmarin proaspat tocat
  • 1 lingurita cimbru proaspat tocat
  • Pentru servire
  • 300 gr morcovi, curatati si taiati cubulete
  • 1 fir de praz, curatat si feliat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 30 gr unt
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui aromati:

Prajeste ficateii in 25 ge unt pe ambele parti. Adauga ceapa si caleste-o impreuna cu ficateii 2-3 minute. Adauga vinul si condimentele. Lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 20-25 minute, amestecand din cand in cand.

Pentru servire, incinge uleiul cu untul intr-o tigaie si caleste legumele. Asezoneaza-le cu sare si piper dupa gust apoi serveste cu ficateii in sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui aromati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui la tigaie