Ficatei de pui aromati

de laylalala in Ficat, 14 Mar 2011 | 4060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ficatei de pui
  • 25 gr unt
  • 2 cepe albe, curatate si tocate
  • 300 ml vin rosu
  • 2 cuisoare
  • 1 baton de scortisoara
  • 1 lingurita rozmarin proaspat tocat
  • 1 lingurita cimbru proaspat tocat
  • Pentru servire
  • 300 gr morcovi, curatati si taiati cubulete
  • 1 fir de praz, curatat si feliat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 30 gr unt
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui aromati:

Prajeste ficateii in 25 ge unt pe ambele parti. Adauga ceapa si caleste-o impreuna cu ficateii 2-3 minute. Adauga vinul si condimentele. Lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 20-25 minute, amestecand din cand in cand.

Pentru servire, incinge uleiul cu untul intr-o tigaie si caleste legumele. Asezoneaza-le cu sare si piper dupa gust apoi serveste cu ficateii in sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui aromati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu cartofi si rosii la cuptor