Inimioare cu ciuperci si carnaciori

de simona72 in Paste, 19 Iul 2013 | 3719 vizualizari

 

O reteta de paste in forma de inimioare,tare simpatice, care poposeau cam de mult in camara si cam nu-si gaseau finalul...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste inimioare in doua culori
  • 500 gr ciuperci champinion
  • 5 fire carnaciori
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 3 oua
  • 200 gr smantana
  • 200 gr branza(cas de capra am avut eu)
  • sare
  • 50 gr gorgonzola
  • 50 gr cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu ciuperci si carnaciori:

Ciupercile se spala, se taie in sferturi si se prajesc in 2 linguri de ulei la foc iute. Carnaciorii taiati rondele se prajesc in aceeasi tigaie cu celelalte 2 linguri de ulei la foc iute pana devin aurii. Se pun ciupercile si carnaciorii prajiti intr-un vas termorezistent, pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj si se amesteca cu ciupercile si carnaciorii. Ouale se bat cu un praf de sare, se adauga, casul dat pe razatoarea mare, smanatna si se amesteca compozitia. se toarna peste pastele din tava si se amesteca toate ingredientele. Se taie cubulete cascavalul si branza gorgonzola, se pun deasupra si se da vasul la cuptorul incins la 180 grade pt 20-25 minute.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu ciuperci si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]